5053873217 [email protected]

Oscarlı aktör Russell Crowe yönetmenliğini üstlendiği ayrıca Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz’la birlikte rol aldığı ‘Son Umut’ filminin prömiyeri için İstanbul’a geldi. Filmin Avutralya’nın Sydney ve Melbourne şehirlerindeki galalarında yer alan Yılmaz Erdoğan ve Olga Kurylenko’yla birlikte gelen Crowe havalimanında ‘İki gece önce Sydney’de dün gece de Melbourne’de gala yaptık. Avustralya Sinema TV Akademisi  ödülleri’nde 8 dalda aday gösterildik. Biri de Yılmaz’ın oynadığı ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ dalında Yılmaz’ın aday gösterilmesi inanılmaz!’ dedi.
RUSSEL

Yılmaz Erdoğan’ın performansına hayran kalan Crowe, ‘Cem ve Yılmaz harika insanlar, şahane aktörler, pozitifler. Cem’in filmlerini izledim. Burada harika bir iş çıkardı’ dedi. Crowe ve Olga Kurylenko, havalimanının ardından konaklayacakları Raffles’a geçerken sorularını yanıtsız bıraktı. Olga Kurylenko ise Türkçe ‘merhaba’ dedi.

Çanakkale Savaşı’nın 100. yılında gösterimde olacak ‘Son Umut’, 26 Aralık’ta vizyona girecek. Filmin Türkiye’deki afişinde Russell Crowe’la birlikte Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan’ı gören sinemaseverler gururlansa da dünya genelinde yayınlanan afişte sadece Russell Crowe’un olması büyük hayal kırıklığı yarattı.

Crowe havaalanı çıkışında Yılmaz Erdoğan’a sarılarak zafer işareti yaptı. Erdoğan ise ‘Sydney ve Melbourne’daki galalar çok görkemliydi’ dedi.