5053873217 [email protected]

Endemol’un Cannes’de ön tanıtımını yaptığı ve daha yayına girmeden 20 den fazla ülkenin almak için sıraya girdiği Paramparça Pazartesi Star TV de başlıyor.

Merakla beklenen ve yılın birbirine en çok yakıştırılan oyuncuları Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’nın başrollerini paylaştığı Paramparça, ihtişamı, başarılı rejisi ile göz dolduracak, oyunculukları ile büyüleyecek ve güçlü hikayesi ile izleyiciyi esir alacak.

paramparça dizi

 

Yapımcılığını ENDEMOL Türkiye’nin üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Yersiz Yurtsuz, Asi, Gönülçelen, Kayıp Şehir ve Tatar Ramazan dizilerinin başarılı yönetmeni Cevdet Mercan oturuyor.

Paramparça’nın senaryosunu, efsane olmuş diziler Binbir Gece, Aliye, Aşk ve Ceza’nın senaristi Yıldız Tunç kaleme alıyor, yönetici yapımcılığını ise Halil ile Menekşe, Yaprak Dökümü gibi dizilerin yürütücü yapımcılığını üstlenmiş olan Özlem Yurtsever yapıyor.

Oyuncu kadrosuyla adeta bir yıldızlar geçidi sunan Paramparça’da, Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’ya, Ebru Özkan, Cemal Hünal, Cihan Canova ,Tolga Tekin, Güneş Emir’in yanı sıra Antalya Altın Portakal’da en iyi yardımcı kadın oyuncu ödünü alan Nursel Köse eşlik ediyor.

Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’nın dizideki çocuklarını oynayan üç genç oyuncu ise yüzlerce genç yetenek arasından yapılan elemeler sonunda seçildi. Genç oyuncular Alina Boz, Leyla Tanlar ve Burak Tozkoparan oyunculuklarının yanı sıra başrollere benzerliği ile de dikkat çekiyor.

İLK KUPLEDEN YAPILAN TANITIMI BİR BUÇUK MİLYON KİŞİYE ULAŞTI

Bestesi, dizinin müziklerine de imza atan, Ayşe Önder’e ait olan ve sözleri ünlü şarkıcı İntizar tarafından yazılıp, seslendirilen “Paramparça – Su Gibi Gözlerin” şarkısı 1 hafta içerisinde milyonlarca izlenmeye ulaştı.

İlk stüdyo çalışmaları sonrası, şarkının sadece giriş bölümünden hazırlanan “Paramparça”yeni tanıtım filmini, Star TV ve Endemol’ün web ve sosyal medya sayfalarında bir haftada 1.500.000’i aşkın kişi izleyip paylaştı.

Şarkıya Yönetmen Cevdet Mercan’ın çektiği video klip, müzik kanalları ve radyolarda en çok yayınlanan şarkı listelerine hızla girdi.

MEŞHUR EDİP EFENDİ YALISI İLK KEZ BİR DİZİYE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR…

Endemol Türkiye’nin ilk dizi projesi olma özelliğini taşıyan “Paramparça” için Kandilli’deki meşhur Edip Efendi Yalısı ilk kez bir diziye ev sahipliği yapıyor. Boğazın en ihtişamlı yalılarından biri olan Edip Efendi Yalısı’nın etkileyici mimarisi dizide olabildiğince sergilenecek. Haremlik ve Selamlık olmak üzere iki bölümden oluşan yalının duvarlarını, dizide kullanılmak üzere kiralanan çağdaş ressamların orijinal resimleri süslüyor.

SEZONUN EN BEKLENEN DİZİSİ “PARAMPARÇA”

Bu Akşam Saat 20:30’da Star TV’de yayına girecek olan “Paramparça” dizisinde, farklı zamanlarda yaşanan iki kaza ile yolları kesişen 6 kişinin hayatı, bambaşka hayallere ve hayatlara yürürken sonsuza kadar ayrılmaz bağlarla birbirlerine bağlanacak.