5053873217 [email protected]

Levent Yüksel, Trump Cadde Kış Konserleri kapsamında konser verdi. En yoğun günlerinden birini yaşayan Trump Cadde’de Levent Yüksel’i yaklaşık 4 bin kişi dinledi. Levent Yüksel dünden bugüne en sevilen şarkılarını seslendirdi, dinleyicileri kah coşturdu kah hüzünlendirdi. Özellikle Yorgunum Dostlar yorumu çok büyük alkış aldı.

LEVENT YÜKSEL
İki saat boyunca elinden gitarı bırakmadan birbirinden özel şarkılarını sahnede seslendiren Levent Yüksel, Trump Cadde’de dinleyenleri mest etti. “Ya Sonra” şarkısıyla sahne alan sanatçı, söz ve besteleri kendisine ait olan sevilen şarkılarını izleyicilerle hep bir ağızdan söyledi.

Yorgunum Dostlar ile büyüledi…

Med Cezir, Bu Aşkın Katili Sensin, Yarim İstanbul, Geç Bunları, Kadınım şarkılarını seslendiren Yüksel, ”Bu şarkılarla büyüdük hepimiz. Her seslendirdiğimde geçmişten bugüne yolculuk yaşıyorum ben de sizler gibi” diyerek duygularını paylaştı. Şarkılarıyla izleyenleri hem coşturdu, hem hüzünlendirdi. Özellikle, İbrahim Tatlıses’in yorumuyla zihinlere kazınan ‘Yorgunum Dostlar’ şarkısı dinleyicilerden büyük alkış aldı.

‘Zalim’ şarkısıyla konserini noktalayıp sahneden inen Levent Yüksel, izleyicilerin ‘bi daha’ tezahüratlarıyla tekrar sahneye çıktı ve ilk albümünün çıkış şarkısı olan ‘Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk’ı söyledi. Sanatçı ‘Benim bu hayattaki en büyük teşekkürüm sizlere’ diyerek sevenlerine veda etti ve sahneden yoğun alkışlarla indi.