5053873217 [email protected]

Mc Donald’s’ın reklam yüzü olup bir yıllık anlaşma karşılığı cebine 2 milyon 800 bin lira koyan Emrah, doğacak çocuğunun fotoğrafını basın kuruluşlarına 100 bin liraya satacak. Şarkıcı Emrah, eşi Sibel Kirer’in birkaç gün sonra doğum yapmasıyla yıllar sonra ikinci kez baba olmanın heyecanını tekrar yaşayacak. Sözcü’de yer alan habere göre, şarkıcının, Elyasa adını verecekleri bebeğinin fotoğraflarını 100 bin lira karşılığı hayır kurumlarına bağış yapılması şartıyla basın kuruluşlarına satmaya karar verdiği öğrenildi.
emrah

10 ayrı hayır kurumuna oğlu adına yapılacak bağışların makbuzlarını çerçeveletip duvarına asmak isteyen Emrah’ın yakın çevresine “Bu parayı kendimiz için istemiyoruz. İleride hem bizim hem de oğlumuz için güzel bir anı olur” dediği iddia edildi.
Emrah’ın oğlunun Türk vatandaşı olmasını istediği için doğumu yurtdışı yerine Türkiye’de olmasını istediği öğrenildi. Doğum sonrası oğlu ve eşiyle Amerika’ya yerleşecek olan şarkıcının, zaman zaman Türkiye’ye gelip, buradaki projelerini yürüteceği de gelen haberler arasında.