5053873217 [email protected]

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’nın paylaştığı, yapımcılığını Endemol Türkiye’nin üstlendiği ‘Paramparça’ 1 Aralık Pazartesi günü saat 20.00′de Star TV’de başlıyor.

paramparça

“Paramparça” ile bir dizide ilk defa başrolleri paylaşan Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’ya, Ebru Özkan, Cemal Hünal, Cihan Canova ,Tolga Tekin, Güneş Emir gibi başarılı oyuncuların yanı sıra, bu sene Antalya Altın Portakal’da En İyi Yardımcı Kadın oyuncu ödülünü alan Nursel Köse eşlik ediyor.

1 Aralık Pazartesi, saat 20:00′de ekrana gelecek dizide farklı zamanlarda yaşanan iki kaza ile yolları kesişen, 6 kişinin hayatı bambaşka hayallere ve hayatlara yürürken, sonsuza kadar ayrılmaz bağlarla birbirlerine bağlanacak.

Endemol’ün Türkiye’de yapımını gerçekleştirdiği ilk dizi olan “Paramparça”da, İstanbul’un bir çok mekanı da ilk defa bir diziye ev sahipliği yapıyor. Kandilli’de yer alan ve boğazın en ihtişamlı yalılarından biri olan Edip Efendi Yalısı, tekrar restorasyonu yapılarak, hizmete açılan eski Tarabya Plajının yanı sıra İstanbul Tarlabaşı, Kemerburgaz, Bebek Sahil gibi mekanlarda aylardır çekimleri süren dizinin, bir yıl süren ön hazırlık dönemi sonrası, ilk bölümü için çalışmalar yedi ay sürdü.

 

İntizar’ın seslendirdiği tanıtım, bir buçuk milyon kişiye ulaştı. Bestesi, dizinin müziklerine de imza atacak olan, Ayşe Önder’e ait olan ve sözleri ünlü şarkıcı İntizar tarafından yazılıp, seslendirilen “Su Gibi Gözlerin” şarkısının, ilk stüdyo çalışmaları sonrası, sadece giriş bölümünden hazırlanan “Paramparça”nın yeni tanıtım filmini, Star TV ve Endemol’ün web ve sosyal medya sayfalarında bir haftada 1.500.000′i aşkın kişi izleyip, paylaştı.

Senaryosunu “Aliye”, “Bin Bir Gece”, “Aşk ve Ceza” gibi efsane olmuş dizilerin yazarı Yıldız Tunç’un kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini “Asi”, “Kayıp Şehir” gibi dizilere imza atan Cevdet Mercan yapıyor. “Paramparça”nın yönetici yapımcısı ise Halil ile Menekşe, Yaprak Dökümü gibi dizilerin yürütücü yapımcılığını da üstlenen Özlem Yurtsever.