5053873217 [email protected]

MedCezir yayınlanan son bölümünde Mira ile Yaman yeniden yakınlaşmaya başladı. Mira ve Sedef’in dışarı çıktığı gece Yaman Mira’ya sürpriz yaptı. Ayrıca dizide bu hafta seks kasetiyle şantaj olayı gündeme bomba gibi düştü.
Kenan’ın yaptığı hırsızlık Yaman’ı derinden yaralar. Bu olay Mira’dan neden uzak durduğunu Yaman’a bir kez daha hatırlatır. Yaman kendini suçlarken, onu gerçeklerle yüzleştiren Mira olur. Ayrılıklarının gerçek nedenleriyle ilgili konuşmaya başlarlar… Yaman için bu da bir adımdır. Ama Mira hala kırgın, hala yaralıdır.

MED CEZİR

Sedef, Mira ile dertleştikten sonra umutsuzluğa düşen Yaman’ı tekrar umutlandırır. Yaman “pes etmemelidir”, “vazgeçmemelidir” ve yapmayı düşündüklerini “ertelememelidir”. Bu cesaretlendirmeyle Yaman, Mira’ya sözle dile getiremediklerini dile getirecek başka bir yol bulur.

Mert’in açık arttırmada, “başbaşa bir yemek ödülü” olarak hiç tanımadığı biriyle yemek yiyeceği gün yaklaştıkça iyice gerginleşir. Üstüne Eylül’ün uzakta olması, ve bu yemekle ilgili kıskançlıkları bu esrarengiz yemeği daha da zorlu hale getirir. Ve Mert yemeğe götüreceği kızın kim olduğunu öğrenir.

Öte yandan Deniz’le yaşadığı yakınlaşma Selim için aynı zamanda geçmişe bir veda anlamına gelir. Deniz’in bambaşka bir heyecan içinde olduğunu fark eden Selim onun hislerine ayak uydurmak için elinden geleni yapar.

Yaman geçmişinin Mira’yla arasına girmemesi için artık daha da kararlıdır. Mira’ya kendini affettirmek için çok özel bir sürpriz hazırlar ve Mira’ya doğru cesur bir adım atar.