5053873217 [email protected]

Reaksiyon’da bir ayrılık iddiası daha gerçek oldu. Reaksiyon dizisine geçen haftalarda veda eden Nehir Erdoğan’dan sonra başrollerde bir ayrılık daha yaşandı. Bir süredir Reaksiyon’dan ayrılacağı söylenen İbrahim Çelikkol veda etti.

reak

Dizinin Pazartesi akşamı yayınlanan 10. bölümünde İbrahim’in vurduğu Oğuz uzun sürede komada yaşam mücadelesi verdi. Ancak Yavuz’dan intikamını almak için tüm yakınları öldürmeye kararlı olan İbrahim, Oğuz’un hastanede kaldığı odaya gelerek yoğun bakımdaki Oğuz’u vurarak öldürdü. İbrahim, Oğuz’u öldürme anını da Tekin ve Yavuz Aslan’a canlı bağlantıyla izletti. Böyle Oğuz karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol sürpriz bir şekilde diziden ayrılmış oldu. Dizide iki hafta önce de Savcı Duygu karakteri yine İbrahim tarafından öldürülmüş ve başrol oyuncularından Nehir Erdoğan diziye veda etmişti.

Star TV’nin yeni sezondaki en iddialı yapımı olan ve yüksek bütçesiyle dikkat çeken Reaksiyon dizisi reytinglerde bir türlü istenilen sonucu verememişti. Dizi Total’de ilk 10′a giremezken AB grubunda da düşük reytingler almıştı. Maliyetinin de çok yüksek olmasından dolayı Reaksiyon’un yayından kaldırılacağı iddia edilmiş ancak bu durum yapımcılar tarafından yalanlanmıştı. Sadece 10 haftada başrol oyuncularından ikisinin ayrıldığı Reaksiyon dizisinde özellikle Yavuz Aslan’la birlikte en önemli karakter olan Oğuz’un vedasının reytingleri nasıl etkileyeceği merak konusu.

 

Yapım şirketinin devam edecek dediği Reaksiyon’un bu önemli kayıplarının ardından ünlü bir ismin kadroya dahil edileceği iddia ediliyor. Dizide Yavuz Aslan karakterini canlandıran Erdal Beşikçioğlu’nun ise diziden ayrılması şimdilik söz konusu değil. Diziye aksiyon sahneleri için ünlü ve genç bir oyuncunun katılması ve hikayenin onun üzerinden devam etmesi bekleniyor.

 

Dizinin beklenen rating oranlarına ulaşamaması sonucu yıldız oyuncuların bir kısmını göndererek bütçeyi küçülttüğü konuşuluyor.