5053873217 [email protected]

Galatasaray teknik direktörü Prandelli, resmi internet sitesinden göreve geldiğinde transfer için görüşülen yıldızları açıkladı.
Prandelli yaptığı açıklamada, “Göreve başladıktan sonra Pato, Ibarbo, Doria, Balanta, Marcelo, Douglas, Campbell ve Song gibi oyuncuların transferi için iletişime geçmiştik. Bu isimlerden en az ikisini kadromuza katmak istiyorduk. İmzayı attıktan 20 gün sonra ise bunun tam tersine Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Hanım, samimi bir şekilde, ekonomik olarak böyle bir gücümüzün olmadığını ifade etti. Başkan ise, kendisinin bu durumun üstesinden geleceğini söyleyerek başka isimler önermeye devam etti. Sonrasında yaşananları biliyorsunuz…” diye konuştu.

prandelli

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak’ın, basında yer alan ‘Prandelli’nin arkasında duramam’ şeklindeki açıklamalarının sorulması üzerine Prandelli, “Albayrak bana açıklamaların hiçbirinin doğru olmadığını söyledi. UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki saygıdan ötürü diğer sorulara geçelim” dedi.

AYSAL’IN ÇILGIN PROJESİNİ AÇIKLADI

Galatasaray’ın eski başkanı Ünal Aysal’ın kendisini çok önemli bir proje ile ikna ettiğini dile getiren Prandelli, “Bu projeye göre, Avrupa’da, biri İtalya’dan, biri Almanya’dan ve biri İngiltere’den olmak üzere, üç kulüp satın alınacak ve bu kulüpler, Galatasaray ile birlikte benim kontrolümde olacaktı. Benim idealimdeki kadroda 20 oyuncu ile birlikte altyapıdan dört oyuncu daha vardı. Böylece kadronun kalitesini arttırarak geçtiğimiz sezon yaşanan istikrarsızlığın önüne geçmeyi planlıyorduk. Göreve başladıktan sonra Pato, Ibarbo, Doria, Balanta, Marcelo, Douglas, Campbell ve Song gibi oyuncuların transferi için iletişime geçmiştik. Bu isimlerden en az ikisini kadromuza katmak istiyorduk. İmzayı attıktan 20 gün sonra ise bunun tam tersine Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Hanım, samimi bir şekilde, ekonomik olarak böyle bir gücümüzün olmadığını ifade etti. Başkan ise, kendisinin bu durumun üstesinden geleceğini söyleyerek başka isimler önermeye devam etti. Sonrasında yaşananları biliyorsunuz. Biz durumu kabul ederek kollarımızı sıvadık, elimizdeki takımdan maksimumu almak için çalışmaya devam ettik” şeklinde konuştu.