5053873217 [email protected]

“Muhteşem Yüzyıl” şimdi de dünya çapında bir sergi prodüksiyonu ile 26 Kasım 2014 tarihinde, Maslak’ta yeni açılan Uniq İstanbul Kültür ve Sanat Merkezi içinde yer alan UNIQMÜZE’de ziyaretçilere kapılarını açacak.

muhteşem

Yüzyılın Sergisi: “Muhteşem Yüzyıl: Teşhir-i İhtişam”

TİMS Productions ve Istanbul Exhibitions tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen “Muhteşem Yüzyıl: Teşhir-i İhtişam” sergisi, Muhteşem Yüzyıl’ın ruhuna dokunma ve dünyasını yakından hissetme şansı verecek.

Dizide yer alan setlerden yaratılan mekanlarda Muhteşem Yüzyıl’ın büyüleyici atmosferi görsel bir şölen zenginliğinde tüm dekor, kostüm ve aksesuarları ile ziyaretçilere sunuluyor.

Ziyaretçiler, 4 sezon boyunca hafızalardan silinmeyen büyüleyici setlerin zenginliğini ve içinde bulunma deneyimini yaşayacak, orijinal kostümlerin, aksesuarların, takıların ve dekorların yanı sıra daha önce hiç görülmemiş ve sadece bu sergi için üretilmiş çok özel sürprizler ile karşılaşacaklar.

“Muhteşem Yüzyıl: Teşhir-i İhtişam” sergisinde ziyaretçileri unutulmaz sahneler, zengin bir içerik, şaşırtıcı multimedya uygulamaları ve çok daha fazlası bekliyor.