5053873217 [email protected]

GÜNEŞ gazetesinde önemli bir iddia yer aldı:

Ata Demirer’le Özge Borak’ın 2 yıllık evliliğinin sessiz sedasız bitmesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Geçen haftalarda Borak’ın hesabı hack’lenmiş ve adına “Ata Demirer gibi bir herifle birlikte olduğumdan dolayı utanıyorum. Serra Yılmaz ile beni aldatıyor, boşanma kararı aldık” tweet’i atılmıştı. Bu olayın ardından boşanmanın gerçekleşmesi şaşırttı. Magazin kulislerinde kulaktan kulağa dolaşan iddiaya göre Serra Yılmaz olarak adı yazılan oyuncu aslında Sera Tokdemir…

SERA TOKDEMİR

Özge Borak, boşanma davası sonrası rol aldığı Güldür Güldür’ün çekimine katıldı. Çıkışta boşanma davasını Demirer’in açtığı hatırlatıldığında “Davayı kimin açtığının bir önemi yok, zaten birimiz yapacaktık. Ata bey yaptı” dedi. Cihangir’deki evi boşaltan Borak, boşanmadan ailelerinin de haberi olduğunu belirtti. Demirer de “Üçüncü şahıslarla ilgisi yok. Seneye beraber film yapacağız. İyi arkadaşız” diye konuştu.

Annesi yaşındayım

Eyvah Eyvah serisinde rol alan tiyatrocu Serra Yılmaz, adının boşanma olayına karışmasına çok üzüldüğünü açıkladı. Yılmaz, “Ata’nın annesiyle yaşıtım. Benim Ata’dan 5 yaş küçük oğlum var. Onlar aile dostum. Medeni şekilde boşandılar” dedi.