5053873217 [email protected]

“GQ Men of the Year” ödül töreni dün akşam, Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorous’da gerçekleşti. GQ Türkiye, 2014’te başarıları ve tarzlarıyla dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. GQ tarafından dünya çapında 19 yıldır sürdürülen ve Türkiye’de Akmerkez ana sponsorluğunda, bu yıl üçüncü kez düzenlenen “GQ Men of the Year” ödül töreni dün akşam, Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorous’da gerçekleşti.

SÜLÜMAN

Sunuculuğunu Dilara Gönder’in yaptığı gecede “Yılın Uluslararası Starı” ödülünü tüm dünyada izlenme rekorları kıran ve ülkemizde CNBC-e’de yayınlanan “Game of Thrones” dizisinde canlandırdığı Jaime Lannister rolüyle tanınan Nikolaj Coster-Waldau alırken Yılın Adamı ve Akmerkez Özel Ödülü de Halit Ergenç’in oldu.

Gecenin en büyük sürprizi ise Halit Ergenç’in ödülünü Muhteşem Yüzyıl’daki rol arkadaşı, Hürrem Sultan rolüyle herkesin gönlünü fetheden Meryem Uzerli’nin elinden alması oldu. Sempatik oyuncu Uzerli, sahnede yaptığı esprilerle geceye büyük renk kattı. Halit Ergenç’e ödülünü diz çökerek veren Meryem Uzerli gecenin en dikkat çeken karesine imza attı.