5053873217 [email protected]

Nur Yerlitaş, Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “Beyaz Futbol” programına telefonla bağlandı. Bu Tarz Benim programındaki yaptığı mimiklerle sosyal medyada da fenomen haline gelen Nur Yerlitaş, Beyaz Futbol programına katıldı. Beyaz Futbol programının yorumcuları Rasim Ozan Kütahyalı, Ahmet Çakar, Sinan Engin ve moderatör Ertem Şener’e spor dünyasının kıyafetlerini değerlendiren Nur Yerlitaş’la Ahmet Çakar arasında yaşanan diyaloglar izleyenleri güldürdü.

 

Hakkında yapılan capslerden şikayetçi olmadığını söyleyen Yerlitaş, sosyal medyada ünlenmesinden sonra gittiği yerlerde insanlar tarafından gelen ilgiden yorulduğunu söyledi.
Ahmet Çakar: Nur Yerlitaş son 10 yılda en büyük dişi televizyon fenomenidir. Ama sağlığın iyi görünmüyor. Nur hanım sağlığınız kötü görünüyor. Allah korusun kötü bir şey var mı?

NUR YERLİTAŞ

Nur Yerlitaş: Ayy Ahmet Hoca ne diyosunuz…

Ahmet Çakar: Nur Yerlitaş Türk televizyonlarında son 10 yıldaki en büyük fenomen dişidir. Lakin Nur Hanım sizde ciddi anlamda bir sağlık problemi çıkacak. Bir check-up yaptırın. Sıkıntı büyük hissediyorum.

Nur Yerlitaş: Aaaaaa. Ben kapatıyorum :) Sağlıma elimden geldiğince dikkat ediyorum.

Ahmet Çakar: Nur hanım pankreas nasıl pankreas? Sizler birer ekran hayvanısınız. Nur Yerlitaş hokkabaz bir kadındır. Adamı gülerken ağlatırsınız! Yanlış anlaşılmasın

Nur Yerlitaş: Ben zaten yanlış anlasam bu telefonu suratına kapatmıştım.

Ahmet Çakar: İşte hokkabazlık budur.

Ertem Şener: Nur abla, bizleri nasıl buluyorsunuz?

Nur Yerlitaş: Ahmet Çakar o kadar egzotik ki kıyafetlerine bakamıyorum!

Ahmet Çakar: Ben hokkabaz değilim. Madrabazım! Nur Yerlitaş bugün ölseniz o program dağılır! O yanınızdaki Ivana Sert’i beğenmiyorum!

Nur Yerlitaş: Ahmet Hocam şimdi bana yarın bir sürü bir şeyler yazacaklar…