5053873217 [email protected]

4 ay önce genç işadamı Serkan Uçar’la (26) evlenen ve 3 aylık hamile olan sunucu Ece Erken, eğlenmek için gittikleri mekanda boşanmanın eşiğine geldi. Ünlü popçu Serdar Ortaç, kendisini dinlemeye gelen Ece Erken’e espri yaptı. Espriden rahatsız olan Erken’in eşi Serkan Uçar da ortalığı karıştırdı. Serkan Uçar, Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı ve yaşanan olaylar hakkında tüm detayları anlattı…

İşte Serkan Uçar’ın açıklamalarından ara başlıklar…

ECE ERKEN VALİ

Öncelikle karımdan, doğacak olan oğlumdan, ailemden ve o gece mekanda bulunan güvenlik görevlilerinden özür diliyorum. Çıkan haberler bizi çok üzdü. Bu kavga Ece’yle ilk kavgamızdı ve son kavgamız olacak.

Çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Olaylar bahsedildiği gibi değil. Her şey yalnızca ben ve Ece arasında geçen bir tartışmadan ibaret. Biz o gece, bir arkadaşımızın doğum gününe gittik. Evlendiğinizden beri ilk defa dışarı çıktık. Ben normalde 5 vakit namaz kılan ve alkol almayan biriyim. Arkadaşlarım ısrar edince alkol aldım, alkole alışık olmadığım için de sıkıntılı anlar yaşadım.