5053873217 [email protected]

Ece Erken ile eşi Serkan Uçar, önceki gece Serdar Ortaç’ın sahneye açıktığı Sahne İstanbul’daydı. Ortaç’ın sahneden ‘Ne güzel, evlendiniz, çocuk bile yaptınız. Ece bize de öğretin nasıl yaptığınızı’ esprisi ortalığı karıştırdı.

ECE ERKEN VALİ

Uçar, 4 buçuk aylık hamile eşi Ece Erken’i kolundan tutup çekerek lavaboların olduğu bölüme sürükledi. O ‘Bu adam seninle basıl öyle konuşabilir’ deyip hakaretler yağdırırken Erken gözyaşlarına boğuldu. Tartışmaya güvenlik görevlileri müdahale ederken, Uçar görevlilerce dışarı çıkarıldı. O sırada Erken taksiyle tek başına oradan ayrıldı. Serkan Uçar, Erken’in oradan ayrıldığını duyunca ‘O karıyı boşayacağım ulan, nasıl haber vermeden gider’ diye bağırdıktan sonra mekandan ayrıldı. Erken, eşinin soyadını kavganın ardından sosyal medyadaki hesaplarında sildi.

 Uçar, olayların abartıldığını belirterek şunları yazdı:
Bugün hakkımızda çıkan haberlere istinaden eşimin hamileliği dolayısıyla arkadaş grubumla aylar sonra çıktığımız eğlencemiz güzel başlayıp, maalesef küçük bir yanlış anlaşılma sonucunda tartışmayla bitmiştir. Her evlilikte olan tartışmaları bile yaşamazken aylar sonra maalesef ilk kez içtiğim 1, 2 kadeh içki sonucunda saçmaladığım doğrudur. Ben karıma bugüne kadar hiç saygımda ve sevgimde kusur etmedim. Yazılan o sözü ASLA ve ASLA söylemedim. Hamile ve çocuğumu taşıyan kadına hayatım boyunca terbiyesizlik yapmadım, yapmam da! Çünkü ben karımı her şeyden çok seviyorum. Biz zor günler geçirip evlenmişken birbirimize hiçbir zaman bir saygısızlığımız olmadı ve olamaz da çünkü, biz birbirimizi çok seviyoruz.