5053873217 [email protected]

Show TV yeni sezonda fenomen bir projeye yeniden hayat veriyor. Bir dönem seyircisini ekran başına kilitleyen dizisi “Cennet Mahallesi”, bu kez “Roman Havası” ismiyle ve yeni oyuncu kadrosuyla yeniden seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. ‘Roman Havası’ adıyla yakında yeniden Show TV ekranlarında başlayacak olan dizinin ilk tanıtımı bugün yayınlandı. Çekimleri Ekim ayında başlayan dizi Show TV’nin yeni yayın dönemindeki en iddialı yapımlarından biri.ROMAN

Bir döneme damgasını vuran “Cennet Mahallesi”, Erler Film’in yapımcılığında yeni adıyla bir kez daha hayat buluyor. ‘Roman Havası’ adıyla yakında yeniden Show TV ekranlarında başlayacak olan dizinin proje tasarımını usta isim Türker İnanoğlu üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda, Hakan Arslan otururken senaryosunu ise, Fethi Kantarcı, Barkın Şenüren ve Saygın Delibaş kaleme alıyor.

Show TV’nin yeni dönemdeki merakla beklenen projelerinden birisi olan Roman Havası’nın kadrosu da bomba gibi! Dizinin başrol oyuncuları arasında; Oya Başar, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Petek Dinçöz, Erkan Şahin, Cezmi Baskın, Lalizer Kemaloğlu, Boğaç Aksoy, Gökhan Şahin, Gülay Baltacı, Mehtap Ar, Hakan Dülger, Çiğdem Aygün, Galip Erdal ve Mesut İzgi gibi usta isimler yer alıyor.