5053873217 [email protected]

Yakında TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Diriliş Ertuğrul dizisinden ilk görüntüler yayınlandı. Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluşunu anlatan dizide Ertuğrul Bey’i Engin Altan Düzyatan canlandırırken, Esra Bilgiç de Halime Hatun rolüyle ona eşlik edecek. Dizide ayrıca Kaan Taşaner, Didem Balçın, Serdar Gökhan, Hülya Darcan, Levent Öktem, Hakan Vanlı, Serdar Deniz, Turgut Tunçalp, Mehmet Çevik, Cavit Çetin Güner, Hande Subaşı ve Osman Soykut gibi güçlü isimler yer alıyor.

DİRİLİŞ

Diriliş-Ertuğrul, Aksiyon Sahneleriyle Dünyaya Kafa Tutacak!
Yakında TRT1 ekranlarında başlayacak olan Diriliş-Ertuğrul dizisinin yeni tanıtımı, aksiyon sahneleriyle dikkat çekiyor. Dizinin Ertuğrul Bey’i Engin Altan Düzyatan ve onun Alplerini canlandıran Cengiz Coşkun, Cavit Çetin Güner ve Nurettin Sönmez, giriştikleri mücadelelerde ve at üstünde harikalar yaratıyor.

Yapımını Tekden Film’in, yapımcılığını ve proje tasarımını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ ve Atilla Engin’in yazdığı ve Metin Günay’ın yönetmenliğini yaptığı Diriliş-Ertuğrul dizisi, güçlü oyuncu kadrosu kadar savaş ve aksiyon sahneleriyle oldukça iddialı geliyor. Dizinin geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve sosyal medyada büyük ilgi gören yeni tanıtımında Ertuğrul ve Alpleri nefes kesiyor. Dizide mertliğin, yiğitliğin, cesaretin ve kahramanlığın temsilcisi Alpler, Ertuğrul’a can yoldaşlığı yapıyor.