5053873217 [email protected]

Show TV’nin fenomen programı ‘Bu Tarz Benim’ seyircisini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yarışmanın bugünkü bölümüne ağlama krizi damgasını vurdu. Yarışmacılardan Tuğçe Ergişi’nin sürekli ağlamasını eleştiren Kadir Doğulu, bu tutumunun yanlış olduğunu belirterek isyan etti.
Bu Tarz Benim (2)
Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği, jüri kadrosunda ise; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu’nun yer aldığı ‘Bu Tarz Benim’, her hafta defileler ve farklı gösterilerle seyircisini ekrana kilitlemeye devam ediyor.

“HERŞEYE AĞLIYORSUN!”

Yarışmanın bugünkü bölümünde sahneye Tuğçe Ergişi ile yarışmanın jürisi Kadir Doğulu arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Tuğçe’nin sürekli ağlamasından sıkıldığını söyleyen Kadir Doğulu bu duruma isyan etti. Bu durumun artık çok sıktığını söyleyen Kadir Doğulu;” Çok güzelsin diyoruz ağlıyorsun. Güzel olmamış diyoruz ağlıyorsun. Gözyaşların havuz olurdu” dedi. Bunun üzerine jest ve mimiklerini kullanarak; “Yalan mı söylüyorum ben” diyen Tuğçe Ergişi, son dönemde yaşadıkları yüzünden sinirlerinin bozuk olduğunu söyledi.

“ELİNE KOLUNA DİKKAT ET”

Konuşma uzadıkça daha çok sinirlenen Kadir Doğulu, Tuğçe’nin kendisiyle konuşurken çok fazla el kol hareketi yapmasına da tepki gösterdi. Kadir Doğulu; “Eline koluna dikkat et. Programı izle ve vücut diline hakim ol. Her şeye ağlıyorsun. Beni jest ve mimiklerinle ikinci kez rahatsız ediyorsun” dedi. Kendisinin duygusal olduğunu belirten Tuğçe Ergişi ise tekrar ağlamaya başladı ve “Umarım bu hafta giderim ve son ağlamam olur” dedi. Bunun üzerine konuşan Nur Yerlitaş, Kadir Doğulu’ya katıldığını belirterek Tuğçe’den güneş gözlüğü takmasını istedi.