5053873217 [email protected]

Meme estetiği ameliyatlarında yaşanan gelişmeler ve teknolojik ilerlemeler, doğal olanla silikonlu göğüsün arasındaki görünüş farkını en aza indirmeyi başardı. Ancak bu farkı dokunmadan anlamak hala imkansız değil.  İşte o ince çizgiyi ayırt etmenin yolları.

SİLİKON

1- Nelere bakılmalı

a-Doğal olmayan şekil Genelde göğüsler birbirleri ile aynı değillerdir. Hareket ettiği zaman aynı ölçüde mi diye bakın. Eğildiği zaman göğüsleri düşüyor mu? Kadınların göğüslerini birleştirmek için sıkıştırılmış sutyen giydiğini gözlemleyin. Böyle sutyenlerde dış kısımdaki yuvarlıkları fark etmeyeceksiniz.

b-Kabarık görünüş Göğüsler üst kısımda kabarık görünür. Sahte göğüsler yer çekimine karşı koyduğu için kabarık görünebilir. Doğal göğüsler daha doğal bir eğimi vardır.

c-Çok kaslı Doğal göğüsler daha yumuşaktır, eğer ellediğiniz göğüsler çok kaslı ve sert ise muhtemelen sahte göğüslerdir. Eğer göğüsler patlayacak balon gibi görünüyorsa dikkatli olun.

d-Yukarı doğru (eğer sutyen giyinmiyorsa)Eğer göğüsten çeneye doğru çok yukarı çıkmışsa, anlarsınız. Eğer kadın c beden sutyen giyiyorsa bunu rahatlıkla anlayabilirsin, ama b beden giyiyorsa bu zor olabilir. B’de gerçek gibi görünürler ama sonradan bazı anormallikler çıkar.

e-Eğer çok ayrıksa, yumruğunuz göğsünün ortasına sığıyorsa, sahtedirler.