5053873217 [email protected]

atv’nin iddialı dizisi ‘Beyaz Karanfil’e taze kan… Başrollerini Kenan Çoban, Ali Sürmeli ve Hakan Boyav’ın paylaştığı yapıma dahil olan Çağlar Ertuğrul, baronun oğlu Başar’ı canlandıracak.

Yeni sezonun iddialı dizisi ‘Beyaz Karanfil’ için geri sayım başladı. Eşi ve hasta çocuğuyla birlikte zengin bir adamın yanında bahçıvanlık yapan ‘Zülfü’nün değişimini konu alan dizinin kadrosuna son olarak ‘Benim İçin Üzülme’ dizisiyle tanınan Çağlar Ertuğrul katıldı. Genç yetenek, yapımda uyuşturucu baronu olarak karşımıza çıkacak olan Ali Sürmeli’nin tek oğlu olan ‘Başar’ karakterini canlandıracak. atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Beyaz Karanfil’de başrolleri Kenan Çoban, Ali Sürmeli ve Hakan Boyav paylaşıyor.

Yapımcılığını Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan’ın sahibi olduğu Fark Film’in üstlendiği dizinin yönetmenliğini Baran Özçaylan yapıyor.

BEYAZ KARANFİL

Atv’nin yeni sezon iddialı dizilerinden birisi olan Beyaz Karanfil’in yayın tarihi netleşti. Daha önce 19 Eylül Cuma akşamı başlaması planlanan Beyaz Karanfil’in yayın tarihi bir hafta ertelendi. Başrollerinde Kenan Çoban, Hakan Boyav ve Ali Sürmeli’nin bulunduğu merakla beklenen dizi böylece Karagül , Medcezir , Arka Sokaklar dizileri ile yarışacak. Beyaz Karanfil 26 Eylül Cuma günü 20.00 da Atv ekranlarında !

ATV’nin yeni dizisi ‘Beyaz Karanfil’ için geri sayım başladı. Dizi eşi ve hasta çocuğu ile birlikte zengin bir adamın yanında bahçıvanlık yapan ‘Zülfü’nün değişimini konu alıyor. Kenan Çoban; dizi ve kendisiyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı:

BOL AKSİYONLU VE DRAMATİK
‘Zülfü’; kendi hayatını yaşayan bir adam. Hasta çocuğuna ve eşine bakabilmek için bahçıvanlık yapıyor. Ancak başına gelen olaylardan sonra değişim yaşıyor.

Bol aksiyonlu ve özellikle dram dolu sahneler olacak. 12 yıl boyunca aynı karakteri canlandırdıktan sonra farklı bir karaktere bürünmekten hiç korkmadım. Çünkü zoru seviyorum, başarılı olabileceğime güveniyorum ve umutlu bir insanım.

Ayrıca sokaktaki insanların ilgisi ve desteği beni çok mutlu ediyor. Ali (Sürmeli) Abi’yle olmak müthiş bir şey; ne sorarsam yardımcı oluyor. Bu benim için çok önemli.10 yıl aynı dizide oynadığım Gürkan (Uygun) çok başarılı biri. Geçtiğimiz gün yan yana setlerimiz vardı; yanıma gelip bana başarı diledi.

BEYAZ KARANFİL DİZİSİNİN ÇEKİMLERİ DEVAM EDİYOR

ATV ekranlarına iddialı bir giriş yapmak için gün sayan Beyaz Karanfil dizisinin çekimleri İstanbul’un farklı mekanlarında hızla devam ediyor.

İlk bölümünden itibaren; aksiyon, aşk, mücadele ile örülü olan Beyaz Karanfil, sıra dışı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile zengin bir kurguya sahip.
Kurtlar Vadisi’nden transfer Ali Sürmeli, Kenan Çoban, Hakan Boyav gibi deneyimli isimlerin yanı sıra, Çağlar Ertuğrul, Okan Turan, Günay Musayeva, Begüm Yılmaz, Oya Unustası gibi genç isimlerin de yer aldığı Beyaz Karanfil, işlediği hikaye ile bu sezonun en çarpıcı yapımları arasında olmaya aday.