5053873217 [email protected]

Apple’ın yaşadığı iPhone 6 Plus bükülme vakaları sonrası özellikle Jean üreticileri özel cep tasarlama peşinde. Çünkü kullanıcılar kıyafetlerini seçerken bu gibi özellikler arayacak. iPhone ile uyumlu pantolon cepleri isteyecekler.

Japon kıyafet markası Uniqlo cep işi ile ilgili çalışmalara başladı ve bir temsilci yaptığı açıklamada bundan itibaren kullanıcıların teknoloji ile ilişkilerini düşünerek onları nasıl rahatlatabileceklerine bakıp, bu yönde tasarımlarını artırmak istediklerini söylemiş. Bu da direk olarak kot ve normal pantolon ceplerini ilgilendiren bir açıklama.

6plus

Sadece Uniqlo değil, phablet kullanıcılarına gözünü diken başka markalar da var. Gittikçe artan Phabletsever müşterilerini memnun etmek için tasarımlarında çeşitli değişiklikler yapacaklarını açıklayan moda markaları arasında Levi’s, Lee Jeans, L.L. Bean, American Eagle ve J.Crew da var. Ayrıca büyük markaların dışında I/O Denim gibi küçük başka firmalar da bu sorunu keşfedip, orijinal cep konseptli kot ürünleri sunuyor.

Özellikle büyük cepli kargo tipi pantolonların gelecek mevsimden itibaren daha popüler olacağını şimdiden öngörebiliriz. iPhone 6 Plus akıllı telefonun ne kadar hızlı sattığını düşünürsek, bu gözlemde haklı çıkacağımızı düşünüyoruz.