5053873217 [email protected]

Mehmet Köymen, Gülben Ergen’in evliliğiyle ilgili çok ağır bir yorum yaptı. Köymen “Bir 10 sene sonra yine aynı kahkahalarla nikah masası sahnesini görürüz” yazdı.

gülben

Geçen pazar 2 yıllık televizyoncu sevgilisi Erhan Çelik’le nikah masasına oturan Gülben Ergen, şu günlerde mutluluğun tadını çıkarıyor. Sanat dünyasında azimli ve hırslı kişiliğiyle tanınan Ergen’in ikinci kez nikah masasına oturmasıyla ilgili farklı yorumlar da yapılıyor. Bu yorumları yapanlardan biri de Ergen’in eski modacısı Mehmet Köymen… Ünlü modacı Köymen, Şirince’de evlenen Ergen’in nikah masasında kahkaha atarken Nihat Odabaşı’nın çektiği fotoğrafı paylaşıp altına “Her 10 senede bir tekrarlanan sahne… Yalnızca damatlar değişik… Bir 10 sene sonra yine aynı kahkahalarla nikah masası sahnesi görürüz” yazdı.
Gülben Ergen ise instagram sayfasından evlilik fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor.

 

Ergen, “Sonsuza dek evet” diyerek evlendiği eşiyle nikahta ayağa basma geleneğinin yerine Mevlevilerdeki gibi aynı anda birbirlerinin elini öptüklerini söyledi ve daha sonra eşinin de sayfasına eklediği şu yazıyı paylaştı:
“Biz evlenirken birbirimizin ayağına basmak yerine, birbirimizin elini öptük. Büyüklerin elleri öpülür çok ibadet etmişlerdir diye… Küçüklerin elleri öpülür, benden daha az günah işlemiştir diye… Biz böyle okuduk, böyle inandık, böyle yaptık, böyle çift olduk ve böyle yaşamayı seçtik.”