5053873217 [email protected]

Yapımcılığını Saner Ayar’ın ortağı olduğu O3 Turkey Medya’nın üstlendiği ve 14 Ekim’de STAR ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan “Kaderimin Yazıldığı Gün”, Antakya’nın en köklü ve en varlıklı çiftçi ailelerinden Yörükhan’ların bir varis sahibi olmak uğruna yaşadıkları entrikalarla dolu hikayeyi konu alıyor.

ÖZCAN DENİZ

Sezonun en merak edilen işleri arasında yer alan “Kaderimin Yazıldığı Gün” birbirinden başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük Yaşaroğlu ve Gürbey İleri’nin başrolü paylaştığı, Metin Çekmez, Gül Onat, Goncagül Sunar ve Hakan Meriçliler gibi deneyimli oyuncuların yer aldığı dizide Özcan Deniz, aileyi geleceğe taşıyacak 3 erkek evladın ortanca oğlu “Kahraman Yörükhan” olarak ekranlara gelecek.

Çekimleri Antakya’da başlayan ve İstanbul’da devam eden dizide, Yörükhan’ların gözbebeği Kahraman’ın hikayesi; sıradan bir tarım işçisi ailenin kızları Elif ile yolunun kesişmesi ve bu kesişme sonrası her iki ailenin hayatlarında kopan fırtınalar etrafına kurgulanıyor.