5053873217 [email protected]

image

Apple’ın “Ayırtın ve Alın” başlığıyla aktive ettiği bu sayfadan kayıt yaptıran kullanıcılar, istedikleri iPhone Apple modelinin hem stok durumunu kontrol edebilir durumda oluyor , hem de ön sipariş verebiliyor.

Ön sipariş verildikten akabinde kullanıcıların teslimat günü ve saatinde Apple’ın Zorlu Center’daki mağazasında olmaları ve tediyeyi (ödeme) bizzat yapmaları gerekecek. Kredi kartındaki son düzenlemeler sebebiyle ödemenin taksitlendirilmesi mümkün değil. Ön siparişle iPhone Apple alacak kullanıcıların kimliklerini beyan etmeleri için yanlarında nüfus cüzdanı ya da ehliyet gibi resmi bir belge bulundurmaları gerekli .

Ön sipariş haberinin duyulmasından bu yana , beş . beş inç geniş ekranlı iPhone Apple 6 Plus modeline çok büyük bir ilgi olduğu gözlendi. Haberin yazıldığı saatlerde iPhone Apple 6 Plus’ın 64 ve 128 GB’lık modellerinin ön siparişte tükendiği görülürken, 4.7 inç ekranlı iPhone Apple 6 stoklarda halen olağan .

iPhone Apple 6’nın Türkiye fiyatı 2349 TL’den, iPhone Apple 6 Plus fiyatları ise 2649 TL’den başlıyor. Yeni iPhone Apple ’ların 16, 64 ve 128 GB olmak üzere üç değişik depolama alanı ve uzay grisi, gümüş, altın olmak üzere üç değişik renk seçeneği yer alıyor