5053873217 [email protected]

Dünyaca ünlü film yıldızı Hugh Jackman, ‘An Evening with Hugh Jackman’ gösterisi ile Zorlu’da, müzikal sahnesine geri dönüyor…

Hugh Jackman (1)

Açılış sezonunda dünyaca ünlü müzikal ve performanslarla Türkiye’yi ilklerle buluşturan Zorlu, yeni sezonuna dünya starlarıyla devam ediyor…

Performans Sanatları Merkezi, ikinci sezonunda The Phantom of the Opera ve Disney’den Beauty and the Beast’in yanı sıra ‘An Evening with Hugh Jackman’ ile ünlü Hollywood yıldızı Hugh Jackman, ‘Love Letters’ adlı oyunu ile sinemanın efsane ismi Gérard Depardieu ve Anouk Aimée, Broadway’in en sevilen eserlerinin hem İngilizce, hem Fransızca seslendirileceği ‘Musical Hits’le Notre Dame de Paris oyuncuları, Korhan Futacı ve Kara Orkestra ile Sezen Aksu, katıldığı festivallerde ayakta alkışlanan Karsu ve çok daha fazlasını sahnesinde ağırlayacak.

‘Wolverine’ İstanbul’da

‘Wolverine’, ‘X-Men’, ‘Les Misérables (Sefiller)’ ve ‘Real Steel’ gibi filmleriyle tanınan Tony Ödülü sahibi Hugh Jackman, şarkıcılık ve danstaki yeteneklerini birebir gözler önüne serdiği ‘An Evening with Hugh Jackman’ ile Zorlu sahnesinde olacak. 2004 yılında, Broadway’deki ilk rolü olan The Boy from Oz ile ödül alan sanatçıya İstanbul’daki performansında 18 kişilik orkestra ve dansçılar eşlik edecek. 2009’da, son James Bond Daniel Craig ile sahne aldığı ve ‘hit’ olan ‘A Steady Rain (Sıkı bir Yağmur)’ ile Broadway’e tekrar dönen ve 2011’deki solo performansı ile Zorlu’da sahne alacak olan sanatçı gösteride ‘Singin’ in the Rain’ ve ‘Guys and Dolls’ gibi klasik olmuş müzikallerden yorumlara da yer verecek.

Gerard Depardieu tiyatro sahnesinde

‘Love Letters’; iki olağanüstü oyuncuyu aynı sahnede yan yana görmemizi sağlayan Pulitzer Tiyatro Ödülleri’nde finale çıkmış ve 30’dan fazla dile çevrilmiş; sevginin güçlü bağlantısını, komik ve aynı zamanda duygusal bir şekilde anlatan bir A. R. Gurney oyunu… Zorlu’da tek gece sergilenecek oyunda efsanevi film yıldızı Gerard Depardieu ve Cannes, Golden Globe ve Cesar Ödülleri sahibi ünlü aktrist Anouk Amiee yer alıyor.