5053873217 [email protected]

Kurulduğu günden beri eğlencenin ve en iyi konserlerin adresi sayılan Hayal Kahvesi, son projesi ‘’Shining Stars’’ ile dünyanın en parlayan müzisyenlerini, Türkiye’nin birçok ilindeki şubelerinde müzikseverlerle buluşturuyor. 26 Eylül 2014’de Blonde Readhead ile Beyoğlu’nda başlayacak bu konser turnesinde Minor Empire, Brazzaville, Kadebostany sahnede olacak… Festival coşkusuna hazır olun!
1992’den bu yana eğlencenin adresi sayılan Hayal Kahvesi, artık markasını bir adım öteye taşıyor. Kurulduğu günden beri binlerce konsere ev sahipliği yapan Hayal Kahvesi, bu tecrübesini Türkiye’nin birçok ilinde açtığı şubeleriyle birlikte bir festivale dönüştürüyor.

HayalKahvesi_ShiningStars_Afis
Hayal Kahvesi Shining Stars isimli projenin ana teması, yeni bir eğlence konsepti yaratmak ve festivallerde yakalanan büyük coşkuyu kulüplere taşımak. Tabii ki; bu coşkuda dünyada yıldızı parlayan müzisyenlerin etkisi büyük olacak… Dünyaca ünlü gruplar ve müzisyenler Hayal Kahvesi markası ile tüm Türkiye’ye ulaşacak. Müzik ve eğlence, her ile hızla yayılacak.

Blonde_Redhead_1

İLK KONUK BLONDE READHEAD
26 Eylül’de ilk konser Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde gerçekleşecek. İlk konuk ise Blonde Readhead… Shining Stars’ın Sonbahar programında Blonde Readhead’i, sırasıyla Minor Empire, Brazzaville ve Kadebostany takip edecek. Bu gruplar Beyoğlu’nun yanı sıra, İzmir, Ankara, Gaziantep, Bursa, Adana ve Diyarbakır’daki Hayal Kahvesi sahnelerinde de müzikseverlerle buluşacak.
İlki 2014 ilkbaharında gerçekleşen Hayal Kahvesi Shining Stars, her sene sonbahar ve ilkbahar olarak iki dönemde farklı gruplarla gerçekleştirilecek. Hayal Kahvesi’nin bu yepyeni markası, yakın zamanda Türkiye’nin en vazgeçilmez müzik turnesi haline gelmeye aday… Sürprizlerle dolu bu özel konserlerin biletlerine ise Biletix’ten ulaşmak mümkün…