5053873217 [email protected]

“Markalı Eğlence Şirketi” Hasbro, Türkiye’deki 30. yılını ve başarılarını Hasbro Global üst düzey yöneticileri, Hasbro Türkiye Genel Müdürü Cyrille Guerin, Hasbro çalışanları ve iş ortakları ile birlikte özel bir organizasyonla kutladı.

Mark Hoijtink, Cyrille Guerin, Tomasz Micek,  Markus Pfitzner

Mark Hoijtink, Cyrille Guerin, Tomasz Micek, Markus Pfitzner

Geçtiğimiz yıl önemli büyüme gösteren Hasbro Franchise markaları; Transformers, My Little Pony, Littlest Pet Shop, Nerf ve Play-Doh’nun sunduğu şovlar geceye damgasını vurdu. Organizasyonda konuşan Hasbro Avrupa Satış ve Pazarlama Başkanı Mark Hoijtink, Hasbro’nun Türkiye pazarına çok önem verdiğini, Türkiye’nin yılbaşından bu yana %30’un üzerinde büyüme gerçekleştirdiğini ve Franchise markalardaki başarısıyla diğer ülkelere de örnek gösterildiğini belirtti. Hasbro Türkiye Genel Müdürü Cyrille Guerin de 2015’te büyüme rakamlarının yine çift hane olacağı bilgisini verdi.
Dünya çapında tanınan markalı oyun ve oyuncakları, büyük bütçeli sinema filmleri, dizileri, eğlence programları, video ve dijital oyunları, lisanslı ürünleriyle “Markalı Eğlence Şirketi” Hasbro, Türkiye’de 30. yılını kutluyor!
Hasbro Türkiye 30 yıllık başarı yolcuğunu 11 Eylül’de Suada’da yapılan özel bir etkinlikle kutladı. Organizasyona Hasbro Avrupa Satış ve Pazarlama Başkanı Mark Hoijtink, Hasbro EEMEA (Doğu Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika) Genel Müdürü Tomasz Micek, Hasbro Fransa, Orta ve Doğu Avrupa Kıdemli Lisans Müdürü Markus Pfitzner ve Hasbro Türkiye Genel Müdürü Cyrille Guerin de katıldı.
Etkinlikte konuşan Hasbro Avrupa Satış ve Pazarlama Başkanı Mark Hoijtink, “Dünyanın önde gelen ‘markalı eğlence şirketi’ Hasbro, yıllık 4 milyar dolarlık ciroya ve dünya genelinde yaklaşık 5500 çalışana sahip. Doğru bir ekip ve doğru işbirlikleri ile dünyada 170 ülkede faaliyet gösteriyoruz. Hasbro için Türkiye, önceliği olan bir pazar. Türkiye’nin artan gayri safi milli hasılası, 14 yaş altı 20 milyon çocuk nüfusu ve Hasbro Türkiye’nin 30 yıldır sergilediği başarılı grafik sebebiyle Türkiye’ye büyük önem veriyoruz. Türkiye’de iş hacmimizi iki katına çıkaracak bir potansiyel olduğunu görüyor, bu yıl yapacağımız yatırımlar ve işbirlikleri ile bu hedefimizi gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Başta Play-Doh olmak üzere tüm Franchise markalarda elde ettiği büyüme ve başarılarıyla Hasbro Türkiye diğer ülkelere de örnek olacak bir başarı sergiliyor” diye bilgi verdi.