5053873217 [email protected]

Uzun süredir sinemada komedi filmlerinde rol almayan Engin Günaydın’ın komediye yüksek dozla dönüş yaptığı yeni filmi “İçimdeki Ses”in vizyon tarihi belli oldu! Günaydın’ın, senaryosuna imza attığı ve başrolünde oynadığı Barakuda Film yapımı “İçimdeki Ses” ile 5 Aralık Cuma gününden itibaren sinemalardan kahkaha sesleri yükselecek!

ENGİN GÜNAYDIN

Şimdiden yeni nesil komedinin en iddialı filmlerinden biri olmaya aday olan “İçimdeki Ses”in senaryosu Engin Günaydın’ın imzasını taşıyor. Yüksek doz komedi filmi “İçimdeki Ses”in zengin oyuncu kadrosunda, Günaydın’ın yanı sıra Leyla Tuğutlu, Füsun Demirel, Ersin Korkut, Onur Buldu ve Hamdi Kahraman yer alıyor.

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın, yapımcılığını Barakuda Film’in üstlendiği yeni nesil komedi filmi “İçimdeki Ses”; hikayesi, diyalogları ve oyunculuklarıyla sinema izleyicisine özlediği komediyi sunacak.

ENGİN

Kendi dünyasında yaşayan, özgüveni yetersiz bir yazar olan Selim (Engin Günaydın); doğru dürüst bir ilişkisi olamadığından, yalnızlıktan kurtulmak için son çare annesiyle birlikte yaşamaya karar verir. Gittiği spor salonunda sakarlığı nedeniyle, herkesin hayran olacağı kadar güzel ve zengin Ayşıl (Leyla Tuğutlu) ile tanışır. Selim’e aşık olan Ayşıl, mutluluğa giden yolun; Selim’in umreden yeni dönmüş, kendi kafasındaki gelin adayını arayan annesi Mehpare (Füsun Demirel) ve onun kadın arkadaş grubundan geçtiğini düşünür. Ayşıl, Mehpare ve onun tayfasıyla başlarından bir sürü komik olayın geçeceği bir yolculuğa çıkmayı göze alır.