5053873217 [email protected]

Şebnem Dönmez, 20 Eylül Cumartesi gecesi yapılan ve Kral TV’den de canlı yayımlanan Altın Koza ödül törenini ‘Gazinocular Kralı’ olarak anılan eski Maksim Gazinosu’nun sahibi Fahrettin Aslan’ın oyuncu oğlu Mehmet Aslan’la birlikte sundu. Ancak Şebnem Dönmez’in bir ara gizemli bir şekilde sahne arkasına geçip yaklaşık 10 dakika boyunca geri gelmedi.

ŞEBNEM DÖNMEZ MEHMET ASLAN

Peki Dönmez’in uzun süre geri gelmemesinin nedeni neydi? Radikal’in ulaştığı bilgilere göre bu olayın ardında ‘siyasi’ bir neden olabilir. Çünkü Dönmez, sunucu Mehmet Aslan’ın MHP lideri Devlet Bahçeli’nin mesajını okurken sahne arkasına geçmişti. Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi’ndeki dev salonda bulunan konuklar, Dönmez’in salondaki ses problemini gidermek için sahne arkasına geçtiğini zannetti. Zira davetliler, sunucuların seslerini duyamamaktan yakınıyordu.

Dönmez’e yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre ünlü oyuncu, törene siyaset karıştırılmasından rahatsız olduğu için sahne arkasına geçmiş ve bir daha geri dönmek istememiş. Aslında tören provaları yapılırken Devlet Bahçeli’nin mesajının okunacağı söylenmiş ancak Dönmez, bunun şaka olduğunu varsayıp fazla üzerinde durmamış. Dönmez, kuliste uzun uğraşlar sonunda ikna edilmiş ve yaklaşık 10 dakika sonra kostüm değiştirerek sahnedeki yerini almış.