5053873217 [email protected]

Ünlü sanatçı Sertab Erener 212 AVM’nin 5. Yılı kapsamında düzenlenen etkinliklerde önceki gece sahneye çıktı. Konser öncesi fanlarının karavanında ziyaret ettiği Erener her fanıyla ayrı arı fotoğraf çektirdi. 2 çocuklu bir aile de fotoğraf çektirmek isteyince karavanından çıkan Erener büyük şok yaşadı.

3I1C1097--

Sertab Erener’in karavanından çıktığını gören çocuklar bir anda karavana daldılar. Bu duruma çok şaşıran Erener, çocuklara dönerek; ‘Karavanı beğendiniz mi?’ diye sordu. Çocuklar; ‘Eh işte’ deyince gülme krizine giren Erener daha sonra sahneye çıktı.

Farkındalık Stüdyosunun organizasyonuyla 30 bini aşkın bir kalabalığı karşısında gören ünlü sanatçı oldukça keyiflendi. ‘Zor Kadın’ isimli şarkısını seyircilerle söylemek isteyen Erener; ‘Önce kadınlar’ dedi. Kadınlar, çığlık çığlığa şarkısını söyleyince; ‘Şimdi erkekler’ dedi ve erkeklerden çıt çıkmayınca şaşıran ünlü sanatçı; ‘Erkekler şarkı söylemez mi diyorsunuz? O zaman sizde ‘Zor Adam’ deyin’ dedi. Şarkıyı tekrar okuyan güzel sanatçı ‘Zor Kadın’ kısmına gelince mikrofonu seyircilere uzattı ve bu kez erkeklerde oldukça güçlü bir şekilde ‘Zor Adamdım’ gelince oldukça mutlu oldu.sertab (10)

Daha sonra 212 AVM’nin 5. Yılını kutlayan Erener; ‘Ben 212 AVM’nin 5. Yılı için geldim. Burada olmaktan da çok mutluyum. Umarım bol bereketli nice yıllar olur’ dedi.

SERTAB’TAN İTİRAF

Gecenin ilerleyen saatlerinde bir itirafta da bulunan Sertab Erener söylediği ‘Söz’ şarkısının ardından; ‘Bu şarkının klibini beğendiniz mi?’ diye sordu. ‘Evet’ yanıtını alınca itiraf geldi ve; ‘Ben çok beğenmedim! ‘Öyle de Güzel’in klibi daha güzeldi!’ diye konuştu.

Söylediği ‘Açık Adres’ şarkısı bittikten sonra seyircilerin hep bir ağızdan bu şarkıyı söylemesine önce şaşırdı ardından seyircilere eğilerek teşekkür etti.

Gecede Sertab Erener’in ardından Ozan Çolakoğlu DJ kabinine geçti