5053873217 [email protected]

Bana Artık Hicran De dizisinde Murat Sezgin’in nişanlısı Lale karakterini canlandıran Şebnem Hassanisough’un yıldızı dizi ile parladı

BANA ARTIK HİCRAN DE LALE

Şebnem Hassanisough, İstanbul’da doğdu. Babası İran Azeri’si olduğu için soyadı farsçada ‘Güzelin Yolu’ anlamına gelmektedir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Kadir Has Üniversitesi’nde Film ve Drama Yüksek Lisansı da yaptı. Ünlü oyuncu çok sayıda dizi ve sinema filminde oynadığı gibi reklam filmlerinde de rol almıştır. Güzel oyuncu bir çok dalda ödül almıştır.

Lale dizide, Kutlu Holding sahibi Recai Kutlu‘nun kızı. Murat Sezgin (Alican Yücesoy) ile nişanlı. İlk evliliğinden Emre adında bir oğlu var. Alımlı, güzel bir kadın. Lale’ye göre, hayatta güçlü olan kazanır, zayıf olan yok olur. Ve güçlü olan her zaman haklıdır.Lale dizide geçmişte 25′li yaşlarda olan günümüzde ise 40′lı yaşlarda olan bir karakter olarak karşımıza çıkacaktır. Zayıf olan her zaman haksızdır. Hayat felsefesine baktığımızda Lale’nin dizide çok işler karıştıracak tarzda bir karakter olduğunu görüyoruz. Dizide ortalık karıştıran ana karakter olarak karşımıza çıkarsa şaşırmamak lazım.