5053873217 [email protected]

Frankie İstanbul, yılın ilk Timeless Moments performansında Aşkın Nur Yengi’nin duru sesi ile sezona “Merhaba!” dedi. Pop müziğin zamansız sanatçısı Aşkın Nur Yengi, zamanı durduran şarkılarıyla Frankie İstanbul’u coşturdu.

frankie_askinnuryengi_7

Frankie İstanbul’un klasikleşen müzik ziyafetleri hız kesmeden devam ediyor. Yılın ilk Timeless Moments performansı 21 Eylül Pazar akşamı, pop müziğin unutulmaz ismi Aşkın Nur Yengi’nin eşsiz sesi ve yorumuyla başladı…

‘Ayrılmam’, ‘Bir zaman hatası’, ‘Geceler düşman’, ‘Hiç ummazdım’, ‘Deli gönlüm’ ve ‘Ay inanmıyorum’ gibi unutulmaz şarkılarını Frankie İstanbul Timeless Moments sahnesinde seslendiren Aşkın Nur Yengi, hayranları ve Frankie İstanbul misafirleri tarafından ayakta alkışlandı.

Aşkın Nur Yengi’yi dinlemeye gelenler arasında; Nilgün Belgün, Ertuğrul Özkök, Aclan Acar ve Kanat Atkaya gibi ünlü isimler vardı.
Türk pop müziği kültürünün en önemli temsilcilerinden Aşkın Nur Yengi ile yeni sezona ‘merhaba!’ diyen Frankie İstanbul; eşsiz manzarası, leziz menüsü ve her damak zevkine uygun şarap mönüleri ile ‘Zamansız Sanatçıları’ her ay ziyaretçileri ile buluşturmaya devam edecek.