5053873217 [email protected]

Best Model of Turkey yarışmasın dizi sektörüne ciddi anlamda artıları olduğu bir gerçek. Bu yarışmaya katılan model ve model adayları derece aldıkları takdirde sektörden kolaylıkla teklif alıp, yetenekleri varsa dizi sektöründe kariyer yapabilme imkanına sahip oluyorlar.

AYAZ

Kenan İmirzalıoğlu, Burak Özçivit, Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy, Furkan Palalı ve Emre Kızılırmak gibi isimler bu yarışmada derece alıp sonrasında dizi sektöründe başarıyı yakalayanlar arasında.

Ama anlaşılan o ki, sektörde başarı yakalayabilmek için ille de birinci olmak ya da dereceye girmek gerekmiyor. Bunun en iyi örneği şu sıralar Kiraz Mevsimi dizisinde Ayaz karakteri ile adından söz ettiren Serkan Çayoğlu.

Serkan Çayoğlu, 2011 yılında Best Model Of Turkey yarışmasına katılanlar arasında yerine almış ama gelin görün ki dereceye girememiş. O sene içerisinde dereceye giren erken adaylar Furkan Palalı, Yusuf Çim, Eray Özbal ve Serkan Tanırgan olurken, Serkan Çayoğlu ne yazık ki eve derece alamdan dönmek zorunda kalmış.

Ama işin güzel yanı şu ki yarışma jürisinin görmezden geldiği Serkan Çayoğlu‘nu 2014 yılında televizyon izleyicisi keşfetti. Kiraz Mevsimi dizisi ile hatırı sayılır bir hayran kitlesine erişen Serkan Çayoğlu önümüzde ki yıllarda da adından sıkça söz ettirecek görünüyor.