5053873217 [email protected]

‘Avea İle Yıldızlar Açıkhava’da” etkinlikleri Eylül ayına Sıla konseri ile başladı. BKM organizasyonu ile gerçekleşen gecede, merdiven biletleri dahi günler öncesinden tükenen konserin hemen öncesinde yağan yağmura rağmen İstanbullular Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nu tıklım tıklım doldurdu.

sıla

Sanat, spor ve medya dünyasından da ünlü isimlerin katıldığı gecede Sıla sevilen şarkılarını seslendirdi. Geceye ‘Vaziyetler’ şarkısıyla başlayan güzel şarkıcı, son albümü “Yeni Ay”dan şarkıların yanı sıra eski albümlerinden de en sevilen şarkılarını seslendirdi. Sahnede geniş bir repertuvara yer veren sanatçı; sürprizleri, görsel şovları ve dinleyicilere yaptığı esprilerle de geceye damgasını vurarak, kendisini dinlemeye gelenlere dopdolu bir konser ziyafeti verdi.

Konserin ilk yarısında Cengiz Abazoğlu’nun hazırladığı özel siyah bir elbise ile sahneye çıkan Sıla, konserin ikinci yarısında kostüm tercihini Balmain’den yana kullandı.

ÖNCE İSKENDER PAYDAŞ ARDINDAN GÖKHAN KESER!
İlk yarının sonlarına doğru Sıla sahneye İskender Paydaş’ı davet etti. ‘Tanıdığım en değerli müzisyenlerden biri kendisi’ diyen Sıla’ya, Paydaş piyano başında eşlik etmek üzere sahnede yerini aldı. Aynı zamanda Özer Arkun’un da çellosu ile eşlik ettiği şarkıda Sıla, usta sanatçı Kayahan’ın önümüzdeki günlerde yayımlanacak olan saygı albümünde de yorumladığı “Canım Sıkılıyor” şarkısını seslendirerek dinleyicilerin alkış yağmuruna tutuldu.

İlk sürprizin üzerine ikincisi de aynı hızda geldi. “Canım Sıkılıyor”un ardından ‘Bazen’ şarkısı için konukların arasında bulunan Gökhan Keser’i sahneye çağıran Sıla, şarkıyı genç şarkıcıyla birlikte seslendirdi. Konserin sonlarına doğru İskender Paydaş’ı yeniden sahneye davet eden Sıla, Paydaş’ın albümü için sözlerini yazdığı “Haşa” şarkısını başarılı müzisyenle birlikte seslendirdi. Sürprizleri ve performansıyla nefesleri kesen Sıla, “Vaziyetler” şarkısıyla geceyi sonlandırdı fakat seyirci Sıla’nın sesine doyamadı. Sıla ve ekibi, alkışlar eşliğinde “Zor Sevdiğimden” ve “Kafa” şarkılarıyla bis yaptı.

Gecede Sıla’yı yalnız bırakmayan isimler arasında Ziynet Sali, Nilgün Belgün, Gökçe Bahadır, İzzet Özilhan ve Yasemin Ergene Özilhan, Salih Keçeci, Ümit Erdim, Eliz Sakucoğlu, Gökhan Gönül, Gökhan Keser ve Pelin Çini de vardı.

SIRADA TURNE VAR!
İstanbulluları sevilen şarkılarıyla buluşturan Sıla, önümüzdeki günlerde şarkılarını tüm Türkiye’yle seslendirmek için BKM organizasyonu ile yola çıkacak. Sanatçı Bursa, Gaziantep, Adana, Konya, Samsun, Ankara ve Eskişehir olmak üzere 7 ilde binlerce kişiyle buluşacak.

PROGRAM:
20 Eylül Cumartesi / Bursa; Bursa Kültür Park Açıkhava Tiyatrosu –
17 Ekim Cuma / Gaziantep; Şahinbey Spor Salonu
18 Ekim Cumartesi / Adana; Adana HiltonSa
13 Kasım Perşembe / Konya Selçuklu Belediyesi Spor Salonu
15 Kasım Cumartesi / Samsun; Yeni Yaşar Doğu Spor Salonu
16 Kasım Pazar / Ankara; Congressium
28 Kasım Cuma / Eskişehir;Osmangazi Ünv Spor Salonu