5053873217 [email protected]

Moda gecesi olan Vogue Fashion Night Out’da, adL markası güzel model Ahu Yağtu’yu İstinye Park mağazasında moda severlerle buluşturdu.

AHU YAĞTU

 

Güzel oyuncu ve sunucu Ahu Yağtu Jazz müziği eşliğinde bir manken üzerinden akıllı kombin önerileri vererek hayranlarına bütün kış ne giysem derdine bir çok alternatif sundu. Yoğun ilgi sebebiyle çok mutlu olduğunu söyleyen Ahu Yağtu, moda tasarım bölümünde okuyan öğrenci hayranları ise soru yağmuruna tuttu.

Merakla beklenen 2014-15 adL Sonbahar-kış koleksiyonunun marka yüzü Ahu Yağtu Üç farklı hikayesiyle adL koleksiyonunu anlattı.

Retro Glam
Feminen bir kadının gardırobunda olması gereken parçalardan oluşan modern bir koleksiyon. Çiçek desenli kloş kesimler, klasik iş elbiseleri, deri parçalardan oluşan kombinleriyle yaşamınızı kolaylaştırıyor.

Heritage
1960 döneminin formlarının modernize edildiği, kumaşlar ve detayların ana temasını oluşturduğu, A kesim etekleri ve ekose desenleriyle ‘minimal’ bir stil yaratan tasarımlar, tüm gün şıklığı sunuyor.

Miss Urban
Fresh, modern ve rahatlığın ön planda olduğu, hem ofis, hem günlük giyime uygun jeanler, etekler ve gömlekleriyle günü renklendiriyor. Pudra, Sarı, Yeşil , Kırmızı, mürdüm, lacivert, saks, gri ve morların kullanıldığı desenli jakarlar ise detayı…