5053873217 [email protected]

Yönetmenler M.Caner Alper ve Mehmet Binay’ın ikinci uzun metraj filmi “ÇEKMECELER”in afişi ve ilk fragmanı, sosyal medyada yayınlandı!ÇEKMECELER

Kız çocuk cinselliğini inceleyen yönetmenler; oyuncu bir anne-babanın kızı Deniz’in etkileyici öyküsünü “oyun” motiflerinin yardımıyla sinema perdesine yansıtıyorlar. Senaryosu gerçek olay ve kişilerden esinlenilerek, M.Caner Alper tarafından kaleme alınan “ÇEKMECELER”, seyircisine; 70’lerden günümüze uzanan farklı dönemleri dans, dekor, kostüm ve makyajı harmanlayan görsel bir şölenle sunacak. İlk filmleri “ZENNE”de “Dürüstlük bazen öldürür!” vurgusuna dikkat çeken M.Caner Alper ve Mehmet Binay; yine aile kurumunu mercek altına alırken, bu defa “Açmaktan korkma!” diyorlar.

[youtuber error=’Not a YouTube, Vimeo or Google Video URL: https://www.youtube.com/watch?v=GAYjiL8qcdA’]

Çekimleri toplam 9 hafta süren ve Temmuz 2014’te sona eren “Çekmeceler”in başrollerinde; Ece Dizdar, Taner Birsel, Tilbe Saran, Nilüfer Açıkalın ve Hakan Çimenser var. Senaryo yazımı, pre-prodüksiyon, çekim ve montajı toplamda 2,5 yıl süren “ÇEKMECELER” filmi; 2015’in başında vizyonda seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.