5053873217 [email protected]

Geçtiğimiz yıl gazino geceleri konseptiyle İstanbul eğlence hayatına yeni bir soluk getiren KüçükÇiftlik Park bu kez İstanbul’un açık hava meyhanesini kurmak için hazırlanıyor! 1 Ekim Çarşamba akşamı Candan Erçetin ve Mehmet Erdem’le açılışı yapılacak “Büyük Meyhane”de, 15 Ekim Çarşamba akşamı Selami Şahin – Öykü Gürman ve Anason Orkestrası sahne alacak.

MEHMET ERDEM

İstanbul eğlence hayatının nabzını tutan KüçükÇiftlik Park, KüçükÇiftlik Gazinosu kapsamında açıkhava meyhanesi kuruyor. Geleneği, göreneği ve adabıyla tam bir meyhane konseptinde hazırlanacak olan Büyük Meyhane’nin açılışı 1 Ekim’de Candan Erçetin ve Mehmet Erdem ile yapılacak.

Meyhaneler; acıyı, hüznü, derdi, kederi, sevinci içinde barındıran kendine özgü adabı olan geçmişten günümüze ulaşmış önemli bir miras… Farklı kesimlerden insanların biraraya geldiği meyhaneler İstanbul’un kozmopolit hayatının da aynası niteliğinde. Bu mirası yaşatmak için harekete geçen KüçükÇiftlik Park ekibi sohbeti, muhabbeti, sazı, sözü, mezesi her şeyiyle tam bir meyhane oluşturmak için hazırlanıyor.

1 Ekim ve 15 Ekim Çarşamba akşamları kurulacak olan Büyük Meyhane Candan Erçetin, Selami Şahin, Mehmet Erdem, Öykü Gürman ve Anason Orkestrası’nın birbirinden özel şarkılarıyla renklenecek, o kültürü yaşamak ve görmek isteyenleri ağırlayacak.

KüçükÇiftlik Park, yaz bitmeden yıldızların altında açıkhava meyhane keyfini çıkarmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Büyük Meyhane’de yerinizi almak ve masınızı ayırtmak için acele edin!