5053873217 [email protected]

Şarkılarıyla milyonlarca müzikseverin kalbinde taht kuran Lady Gaga konserlerindeki olay kostümlerle de adını duyuruyor. Ünlü şarkıcıyı İTÜ Stadyumu’nda 16 Eylül’de verdiği konserde sadece Türk izleyicileri değil Ortadoğu’dan gelen binlerce hayranı da izledi!

Lady_Gaga_Istanbul_16_09_2014_ (6)

 

Lady Gaga ‘İstanbul Sizi Seviyorum’ diyerek başladığı konseri nde kısa sürede üzerinde bikiniyi andıran bir kostümle devam etti. Sahnede dansları ve şovuyla izleyicilerine görsel şölen yaşatan Lady Gaga’yı binlerce kişi izledi.

F30B1774

Türkiye’deki ana sponsorluğu Doritos, organizasyonu ise Pozitif Live tarafından üstlenilen Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball” turnesi kapsamında gerçekleşen konsere binlerce Lady Gaga hayranının yanı sıra çok sayıda ünlü isim de katıldı.

Lady_Gaga_Istanbul_16_09_2014_ (10)

Konsere birbirinden çılgın ve renkli kıyafetleriyle katılan Lady Gaga hayranları da konser alanında renkli görüntüler oluşturdu. Sahnede sürekli kostüm değiştirirerek hayranlarına eşlik eden Lady Gaga da dansçılarıyla birlikte sergilediği performansla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Dev sahne prodüksiyonuyla da göz dolduran Lady Gaga, her şarkı arasında İstanbul’a olan hayranlığını dile getirdi.