5053873217 [email protected]

Galatasaray Arena seyircisi ile buluştuğu ilk maçta seyircisinin ve Türk futbol severlerin boynunu büktürdü. Mutlak galibiyet beklenen maçta tarihi farktan dönen Cimbom takım görüntüsü de veremedi.

gs1

Uzatma dakikalarında  Chejou’nun kişisel becerisi ile Burak’a attırdığı golü saymazsak Galatasaray son derece isteksiz ve ezik oynadı.

Avrupa Fatihi sloganlarıyla sahaya çıkan Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nin en genç takımına karşı bir türlü toparlanamaması taraftarını da Türk futbol severini de üzdü.

Galatasaraylı oyuncular özellikle orta alanda 3. pası yapamadan topu rakibe teslim ettikçe stattaki taraftar da gerildi.  Özellikle Selçuk’un oyundan çıkarken ıslıklanması, ardı kesilmeyen, bir türlü dinmeyen tepki taraftarın geçen yıldan beri sineye çektiği “Tükenmişlik Sendromunu” bu yıl kabul etmeyeceğinin göstergesiydi.

Selçuk’un “Tükenmişlik Sendromu” Sneijder’in gelişi ile başladı ve bir türlü geçmedi. Kaptanın isteksizliği takıma yansıdı, taraftar Selçuk’un efendiliğini takdir ettiği için pek ses de etmedi. Ta ki Selçuk oyundan alınınca, Galatasaray Formasını Tugay Kerimoğlu’na fırlatıncaya kadar. Selçuk o gün efendiliğini bozmuştu, ve ıslıklandı. Selçuk Anderlecht maçının sonunda en ciddi ıslıklanmasını yaşadı.

Aynı öfkeli taraftar sürekli çabalayan Sneijder’ı özellikle kaptanlık pazı bandını aldıktan sonra aralıksız destekledi.

Geçen yıl en çok yakınılan durum olan teknik direktörün takımı tanımaması durumu maalesef bu yıl kaldığı yerden de devam edemiyor.

 

 

PRANDELLİ MAÇTAN SONRA NE DEDİ?

Maç sonu açıklamalarında Prandelli “Zor bir maç oldu, sonuna kadar savaştık. En iyi olduğumuz anda gol yedik. Sonunda da golü attık. Savaştık. Soyunma odasında takımımı tebrik ettim.” dedi.

Takımda eksik olan şey sorulduğunda ise ; “Daha organize olmamız gerekiyor. Daha isabetli olması gerekiyor.

Selçuk, Burak ve Veysel’in ıslıklanmaması gerekirdi. Çok koştular” dedi.

Gruptaki şans sorulduğunda ise; “Bu grup güçlü takımlardan oluşuyor. Taktik geliştirdikçe şansımız artacak.” dedi.