5053873217 [email protected]

Medcezir dizisinde Elif karakterini canlandıran Aybüke Pusat, 20 Mayıs 1995 yılında Ankara da doğmuştur. 2005’de Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Bale Bölümünü kazanmıştır. Klasik bale ve jazz dans, modern dans, karakter dans ve piyano eğitimleri almıştır. 

AYBÜKE PUSAT

Balerin olan güzel oyuncu Aybüke Pusat 2. üniversite eğitimine Anadolu Üniversitesi, İşletme Bölümünde devam ediyor, 2. sınıf öğrencisidir. İleri derecede İngilizce biliyor. Aybüke Pusat La Bayadere, Diana et action ve Fındıkkıran gibi eserlerde rol almıştır.

2014 yılında düzenlenen Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına başvuran Aybüke Pusat finale kalmış ve 15 Mayıs 2014 tarihinde düzenlenen final etabında 3. olmuştur. Star’ın düzenlediği Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında ilk dörde giren isimler şöyledir; Miss Turkey 1. güzeli Amine Gülşe, Miss Turkey 2. güzeli Dilan Çiçekdeniz, Miss Turkey 3. güzeli Aybüke Pusat, Miss Turkey 4. güzeli Gizem Koçak olmuştur. Aybüke Pusat şimdi ise Medcezir dizisinde Elif karakteri ile izleyici karşısına çıkmaktadır.

Aybüke Pusat Boyu : 1,72
Aybüke Pusat Kilosu : 48
Aybüke Pusat Twitter : https://twitter.com/aybukepusat
Aybüke Pusat Facebook : tr-tr.facebook.com/pages/Aybüke-pusat/
Aybüke Pusat İnstagram : instagram.com/aybukepusat