5053873217 [email protected]

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin’in eşi Asena Erkin geçen yıldan bu yana magazin gündeminden düşmüyor. Her yaptığı, her giydiği olay oluyor. Yapımcılar da bunun farkında olacak ki Erkin’e sık sık teklif götürüyorlar. Son olarak bir magazin programı sunan Erkin’in bu macerası kısa sürdü ama kamera önünde kendini sınamasına yetti. Asena Erkin’in bir programda çalışmak için bazı şartları var. İşte Asena’nın şartları:

ASENA

– Modacı diye yanıma oturacak isimler benim için çok önemli. Sürekli moda programı yapan insanlarla olmak istemiyorum. Mesela İvana Sert ve Hakan Akkaya… Bu isimler Bugün Ne Giysem’i 4-5 sene yaptılar. Yanıma değişik isimler istiyorum. 1-2 sene bir projede olmazlarsa, tamam çalışırım.

– Kıyafetler, konular, yanımda olacak kişiler ve para mevzusu benim istediğim gibi olmalı. Bu konularda seçici olmak zorundayım. Herkes beni istiyor. ‘Asena ile çalışmak istemiyoruz’ diyen kimse yok. Düşünün oyunculukla alakam yok ama dizilerden, reklamlardan teklifler alıyorum. Magazin değerimden dolayı herkes benimle çalışmak istiyor.

– Benim aile yapımı biliyorsunuz, paraya ihtiyacım yok. Bana bir şey katabilecek, benim de bir şeyler katacağım bir program yapacağım. Herkesin bir rakamı var. Caner bana ‘Belli bir rakamın altına hiç konuşma bile’ diyor. Hakkımda çıkan para haberleri doğru değil.