5053873217 [email protected]

Mahsun Kırmızıgül’ün yapımcılığını üstlendiği ve Mardin’de geçen bir hikayenin anlatıldığı dizinin kadın oyuncusu Damla Arslanalp’i ilk bölümde izleyenler genç oyuncunun Meryem Uzerli’ye benzediğini belirterek sosyal medyada “Türkiye’nin yeni Hürrem Sultan”ı olarak ünlendi.

hanna

“Kadim Dostum” dizisinde Hanna Gottenberg isimli bir Alman kızını canlandıran Damla Aslanalp ilk bölümde izleyiciden tam not aldı.

Damla Aslanalp, 1990 yılında Almanya’da doğumlu. 2013 yılında Almanya’nın Gelsenkirchen kentinde düzenlenen ‘Miss Turkuaz’ yarışmasında üçüncü oldu.

Mahsun Kırmızıgül, 130 genç kız arasından Damla Aslanalp’i seçti.

KADİM DOSTUM’UN HANNA’SINI TANIYALIM

Hanna Gottenberg rolüyle dizide rol alan Damla Aslanalp, yıllar sonra gerçek babasının bir Türk olduğunu öğrenen genç ve güzel bir Alman kızıdır. Almanya’da Türk mahallesinde büyüdüğü için Türkçe bilen Hanna Türk kültürüne de yabancı değildir.  En yakın arkadaşı, kardeş gibi gördüğü aslen İzmir’li olan Deniz Türkmen’dir. Yıllar sonra varlığını öğrendiği babasının köklerini daha iyi tanımak için gözünü karartıp Mardin’e gizli bir kimlikle gelir.