5053873217 [email protected]

Mahsun Kırmızıgül’ün hikayesini ve yapımcılığını üstlendiği Kadim Dostum seyirciyi ilk bölümden etkiledi. İki haftadır ekranda olan Kadim Dostum’a bir güzel damga vurdu.

Birbirleriyle çekişmede olan iki ailenin komik kavgaları ve eğlenceli durumları dizinin konusunu oluştururken seyirciye çok özel dakikalar yaşatıyor.

damla aslanalp

Mahsun Kırmızıgül’ün yazdığı bir hikayeden uyarlanan Kadim Dostum’un, yapımcılığını Boyut Film, Mahsun Kırmızıgül üstleniyor. Zamanın durduğu şehir Mardin’den sıcak bir aile hikayesi geliyor. Masalsı şehrin efsane telkaricisi Sami Usta’nın çırakları Recep Dostum (Erol Aksoy) ile Bayram Kadim’in (Arif Erkin) çocukluktan süre gelen çekişmeleri kendileri birer usta olduktan sonra da artarak devam edip, işin içine Kadim ve Dostum ailelerinin evlere şenlik bireyleri de girince ortaya izlemeye doyamayacağınız bir komedi çıkıyor.

Birbirlerine oynadıkları oyunları kurnazlık olarak gören kahramanlarımız aslında saf Anadolu insanının ruhunu kalp şeklinde bir telkari eseri gibi örerken bir yandan da bizi bolca güldürecekler.

DAMLA ASLANALP KİMDİR?

Damla Aslanalp, 1990 yılında Almanya’da doğmuştur. Tam adı Nergiz Damla Aslanalp’dır.

2013 yılında Almanya’nın Gelsenkirchen kentinde düzenlenen ‘Miss Turkuaz’ yarışmasında üçüncü oldu.
Mahsun Kırmızıgül, 2014 yılında çekilecek dizi filmi ‘Mardin İşi’nin başrolü için 130 genç kız arasından Damla Aslanalp’i seçti.

Damla Aslanalp, 2014 yılının Ağustos ayında Mahsun Kırmızıgül’ün senaryosunu yazıp yönettiği önce adının “Mardin İşi” olacağı söylenen ama sonra adı “Kadim Dostum” olarak değiştirilen ve başrollerinde İlker Aksum ve Murat Eken, Tarık Papuççuoğlu, Arif Erkin Güzelbeyoğlu’nun yer aldığı dizide rol aldı.

– See more at: http://www.sosyeteplus.com/Yazilar/Roportaj/Damla-Aslanalp-kimdir-hayati-biyografisi—-74989#sthash.XqHNIOtF.dpuf