5053873217 [email protected]

Çocukların eğlence & öğrence şehri KidzMondo, eylül ayına yeniliklerle başladı! 40’tan fazla meslek ünitesinin bulunduğu KidzMondo’da çocuklar artık astronot olup uzay mekiğiyle keşfe de çıkıyor, dans&müzik kulübünde karaoke eşliğinde şarkı söyleyip doyasıya dans da ediyor!

KidzMondo_1

Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan, mimarisiyle gerçek dünyanın küçültülmüş halini yansıtan çocukların eğlence&öğrence şehri KidzMondo, yeni eğitim ve öğretim yılının start aldığı Eylül ayına yeniliklerle başladı. Çocuklar tamamıyla kendileri için tasarlanmış ve 40’tan fazla meslek biriminin yer aldığı KidzMondo’da seçtikleri mesleklerde çalışıp para kazanıyor, para harcıyor. Gerçek bir uçağın bulunduğu havaalanından giriş yaptıkları bu eğlenceli şehirde hem meslekleri öğreniyor hem de yaşamın ekonomik döngüsünü kavrıyor.

KidzMondo eylül ayı itibarıyla artık çok daha renkli, hareketli ve eğlenceli! İtfaiyeciden doktora, inşaat ustasından moda tasarımcısına akla gelen her mesleği KidzMondo’da deneyimleyen çocuklar artık uzay üssünde astronot da oluyor, dans & müzik kulübünde DJ’lik de yapıyor…

KidzMondo Uzay Üssü!

Çocuklar ‘Uzay Üssü’ olarak adlandırılan Astronomi ve Uzay Mekiği Ünitesi’nde hayallerinin sınırlarını zorluyor. Uzay üssünde çocuklar ya astronot olup uzay mekiği ile uzaya seyahat ediyor ya da kontrolör olup ana merkezde mekiğin uçuşunu yönlendiriyor. Astronomi bilimine dair her şey uygulamalı olarak KidzMondo Uzay Üssü’nde öğreniliyor!

KidzMondo Dans&Müzik Kulübü!

Ve KidzMondo Dans & Müzik Kulübü… Nam-ı diğer Karaoke Odası! Kidizenler buraya bayılacak! Tavanda parlak disko toplarından ışıl ışıl göz alan bir sahneye her şey bu odada! Çocukların içindeki sanatçı ruhu ortaya çıkaran bu birimde çocuklar isterlerse karaoke yapıyor, isterlerse DJ kabinine geçip seçtiği müzikleri çalıyor. En eğlenceli partiler burada düzenlenecek, en güzel şarkılar burada çalınacak. Dans, müzik, eğlence artık Kidizenler’den sorulacak!