5053873217 [email protected]

ATV’de yayınlanmaya başlanan Kalp Hırsızı adlı dizinin ilk bölümünde en büyük övgüyü Mine Tugay aldı. Medcezir’den ayrılıp Kalp Hırsızı dizisine başlayan Tugay hayranlarını da diziye çekmiş gibi görülüyor.

İşte Sosyal medya ve sözlüklerden dizi ile ilgili eleştiriler;

KALP HIRSIZI

“Kenancığımda var bir terslik. o kadar beğenerek takip ediyorum adamı, ama özellikle mi seçiyor senaryoları ne yapıyor 13 bölümlük dizilerden kullanıyor tercih hakkını tv işlerinde. mine tugay da varmış. sırf o kadın için bile bu dizi çekilir olabilir. 40 yaşındaki bir kadın nasıl bu kadar genç ve güzel gözükür anlamıyorum. ama o berbat senaryoyu böyle bir güzellik bile kurtaramayacak gibi. ”

“kasımı göremeden ekranlara veda edecek birol güven yapımı.”

“yanlış zamanda başlamış dizi..
yaz başında başlasaydı hoş bir yaz dizisi olabilirmiş, oyuncular sağlam.”

“akıcı bir kurguya sahip, zevkle izlenilen ve başrol oyuncularının olduğu kadar yardımcı rollerdeki sanatçıların da duru bir performans sergiledikleri atv dizisi. ev ortamı çok hoş, ruhu olan bir atmosfere sahip. koltukların renginden, oyuncu kostümlerine kadar da ince bir zevk yansıtılmış. zenginlik rahatsızlık verecek şekilde göze batırılmadan hissettiriliyor. bu arada ”bora” rolündeki çocuk oyuncu berk pamir de çok tatlı, duygu aralığındaki gidiş gelişleri abartısız ve başarılı.”

“aşırı zorlama bir senaryoya sahip dizi. hayır şart mı illa elin hırsızını oğluna “baba” olarak tanıtman? “dün gece evimize giren o adam baban değil, bir hırsızdı” dersin, o diğer elemanı yine baba olarak tanıtabilirsin. kaldı ki bu çocuğun gerçek babası nerede allahasen? bir telefonu da mı yok herifin? arayıp diyemiyor mu, gel de oğlunu bir kerecik olsun gör diye? o da insan yani sonuçta, gelir görür. kadın kılık değiştirip hırsızların çetesine katıldı ya. daha gençsin, güzelsin. mutlaka sana değer veren düzgün birileri vardır çevrende – ki var. ama hayır, karakter dediğin alabileceği en saçma kararları almalı. zira yerli dizi olmak, bunu gerektirir.”

“dizide beğendiğim tek şey mine tugay oldu. güzelliğini geçtim, oyunculuk performansındaki bazı yetersizlikleri de çalışarak halletmiş sanırım. tek bir gülme mimiğiyle elli duyguyu yansıtmaya çalışan mine tugay gitmiş, yerine daha sakin, daha asil bir oyuncu gelmiş. doğru projeler seçmeyi de öğrenirse, tamamdır bu iş.”

 

“türk dizilerinin birinci bölümdeki en büyük sorunu kronolojik sıra takip edecem diye seyirciyi baymaları. dizinin konusu ilginç, zaten realist olsa dram olurdu ama romantik komedi diye çıkıp “size baba diyebilir miyim” olayına bağlayınca olmuyor. herşeyi en başından niye anlatmak için bir psikologa bir rehberlik ogretmeninin zorlama rolüne sığınıyorsunuz?”

“cocuk bari hafif geri zekali falan çizilseydi belki bu “baba” meselesi daha mantikli bir cercevede ele alinirdı ama yok, mutlaka seyirciyi geri zekalı yerine koymak gerek. yine berbat senaryo, yine harcanan oyuncular olmasın diye oturdum yazıyorum. şu senaryoyu adam edin cünkü mine tugay- kenan ece ikilisini izlemek istiyorum. bir de yine yeniden “yerli dizi, yersiz uzun”, sit-com olacaksa bu dizi cidden yersiz uzun.”