5053873217 [email protected]

iPhoneların fotoğraf ve videolarının depolandığı i-cloud serverı hacklendi. Holywood yıldızlarının telefonlarındaki özel resimler internete saçıldı. Bu isimlerin  başında JEnifer Lawrence ve KAte Upton var.

lavrence

Lawrence’ın çıplak ve iç çamaşırlı fotoğrafları, ilk olarak görsel paylaşım sitesi 4chan’de yayımlandı.
Ardından birçok sosyal medya kanalında paylaşıldı.
Fotoğrafların, ünlü isimlerin cep telefonlarını hack’leyen bilgisayar korsanlarınca ele geçirilip, internete yüklendiği tahmin ediliyor.
ABD basını, söz konusu hacker’ların yakalanmaları halinde ağır cezalar alabileceklerini belirtiyor.
Çıplak fotoğrafları sızan isimler arasında ABD’li model Kate Upton da bulunuyor.

upton

Lawrence bu Oscar’ı kazanan en genç ikinci oyuncu oldu. Aynı filmle Lawrence, ‘Müzikal veya Komedi – En İyi Aktris’ kategorisinde Altın Küre’yi de koltuğunun altına aldı. 2013 yapımı ‘American Hustle’ filmiyle de Lawrence üçüncü Oscar adaylığını elde etti. Jennifer Lawrence’ın bugüne kadar aldığı 48 ödülü, 51 adaylığı bulunuyor.

Çok genç yaşında olmasına rağmen Hollywood’daki altın çağını yaşayan Lawrence, Twitter’a düşen fotoğrafları için henüz bir açıklama yapmadı.

Son olarak eşi Gwyneth Paltrow’dan ayrılan Coldplay solisti Chris Martin’le birlikte olduğu iddia edilen yıldızın çıplak fotoğraflarını, ona kızgın olan bir arkadaşının intikam almak amacıyla Twitter’a sızdırdığı iddia ediliyor.

Victoria Justic

Hacklanen bir diğer isim Victoria Justic

VİCTORİA