5053873217 [email protected]

 

Yakında yeni dizisi Şeref Meselesi ile Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan Yasemin Allen, öncesinde Marie Claire ile buluştu, hayatının ve karakterinin bilinmeyenlerini anlattı.

YASEMİN ALLEN

Yasemin Ellen’in röportajından satır başları;

“Oyuncu olmamı kıskanacak ya da hayatımın başka alanlarında bana kısıtlamalar getirecek birini ise asla hayatıma sokmam. İlişkilerde ağzına geleni söylemeyeceksin, sakinliğini koruyacaksın, otokontrolünden çok emin olman lazım. Ne söyleyeceksen öğretici bir şekilde söylemen lazım. Kendimi seksi bir kadın olarak görmüyorum.

YASEMİN ALLEN’DAN GÖRÜNTÜLER

KARŞIMDAKİ ERKEK BANA KENDİMİ SEKSİ HİSSETTİREBİLİR
Karşımdaki erkek bana kendimi seksi hissettirebilir, o yanımı ortaya çıkartabilir ama ben cinselliğimi bir kimlik olarak üzerimde taşımayı sevmiyorum. O saklı bende biraz. Bir kadını seksi kılan da cinselliğiyle iletişiminin doğru olması.Farklı bir şekilde seksi gözükme çabasına girildiği zaman sırıtıyor. Yanlış bir elbise, saç ya da fettan bir gülüş, kimisinin kandığı ama benim itici bulduğum şeyler. Ben fitness yapmaya başladığımdan beri vücudumla daha barışığım. Hareketlerim rahatlıyor, yorulmuyorum, dinç hissediyorum.

SEVGİMİ FİZİKSEL OLARAK DA ÇOK BELLİ EDEN BİR KADINIM

Hayatımda biri var. Ancak daha önceki ilişkimi çok açık yaşadım. Bunun bizim de üzerimizde bir baskısı oldu, o yüzden çok konuşmak istemiyorum. Aşk hissinden yoksun bir insan değilim ama şu anki ilişkimle alakalı büyük cümleler de sarf etmek istemiyorum. Ben aşkı tutkulu, dolu dolu yaşarım. “Sevdim mi tam severim” gibi bir durum var . Sevgimi fiziksel olarak da çok belli eden bir kadınım.