5053873217 [email protected]

Elif Sümbül, 85 kilodan 52 kiloya indi.   “Kilolu dönemimde belirlediğim, çok sevdiğim kıyafetler vardı. Onlara bakıp “Bunlara girebildiğim gün tamamdır” diyordum. Şimdi hepsine giriyorum. Hatta üzerimden bile düşüyorlar. Vücut formum değişti. İri kalçalıydım. Artık değilim. Bacaklarım inceldi.” açıklamasını yaptı.

İŞTE SÜMBÜL’DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR;

Eyersiz ata biniyorum, silah kullanıyorum, motosiklet tutkunuyum, pole dance (direk dansı) yapıyorum. Çoğu insanın yapamadığı şeyleri yapmak hoşuma gidiyor. Çocukluğumdan beri düşüp kalkmayı hareketli olmayı seviyorum. Bu doğuştan gelen bir şey. Balıkesirliyim. Annem ve babam öğretmendi. Ben küçük yaştayken ayrıldılar. Babasız büyüdüm. Belki bu yüzden hep güçlü olmaya çalıştım.

SÜTLÜ NURİYE

İki abim var ama onlar babamla kaldılar. Ben ne babam, ne abilerimle görüştüm. Bu yaşadıklarım erkeklere bakışımı da etkiledi. Yanlış evliliğimin sebebi bile bu olabilir. 24 yaşımdayken kendimden 20 yaş büyük biriyle evlendim. Bir çizgi romancıydı. Birbirimizi çok tanımıyorduk ama ben bilinçaltımda çocuk yapmaya kanalize olmuştum. “Herhalde bu yüzden evlendim” diye düşünüyorum. Çocuklarım babalarıyla görüşüyor.

Kilo verdikten sonra eski dizim ‘Çalıkuşu’ setindeki arkadaşlarımla karşılaştığımda bana dehşet içinde baktılar. Yeni görüntüme inanamıyorlar. Yeni erkek arkadaşımla da kiloluyken tanışmıştık. Beni o halimle daha çok seviyordu. Şimdi “Oğlan çocuğu gibisin. Gittikçe eriyorsun” diye dert yanıyor. İlk defa âşık oldum. Kendimi ilk defa kadın olarak hissetmeye başladım. Güzel bir dönemdeyim.