5053873217 [email protected]

image

BMW, MPV segmentinde Mercedes B serisi ile mücadele edecek yeni modeli olan 2 Serisi Active Tourer’ı, Eylül ayında Avrupa ile eş zamanlı olarak ülkemizde de pazara sunmaya hazırlanıyor. BMW’nin ilk önden çekişli model olmasıyla dikkat çeken 2 Serisi Active Tourer ülkemizde ilk olarak, yeni geliştirilen ve Mini modellerinde de yer bulan, 3 silindirli 136 hp güç üreten 1.5 litrelik turbo benzinli motor ve 6 ileri oranlı otomatik şanzıman birlikteliğine sahip BMW 218i Active Tourer versiyonu ile sunulacak.

 BMW ConnectedDrive Hizmetleri ve Uygulamaları akıllı telefon uygulamalarını otomobile taşıyor ve Acil Durum Çağrısı veya Gerçek Zamanlı Trafik Bilgisi gibi yenilikçi özelliklerin dahil edilmesini sağlıyor. Gerçek Zamanlı Trafik Bilgisi esnek sürelerle de satın alınabilecek. Kullanıcılar ayrıca BMW Apps üzerinden Facebook, Twitter, Aupeo!, Wikilocal, Lap Timer vb pek çok uygulamayı otomobilleri üzerinden kontrol edebilecekler.
 

BMW 2 Serisi Active Tourer, premium kompakt sınıfında sürüşle ilgili tüm bilgileri renkli olarak sürücünün görüş alanına yansıtan bir Head-Up Display ile sunulan ilk model olma özelliğini de taşıyor.. Bilgilerin doğrudan ön cam yerine, direksiyon ve ön cam arasında uzanan bir ekrana yansıtıldığı sistemde, sürücülerin gözlerini yoldan ayırmadan tüm temel bilgileri görebilmeleri sağlanıyor.