5053873217 [email protected]

Bir süre önce şarkıcı olmaya heveslenerek albüm yapan Seray Sever ve Asena, pişman olduklarını itiraf etti. İki ünlü de seslerinin yetersizliğiyle uzun süre alay konusu olmuştu.Mesleklerinde zirvedeyken çıkarttıkları albümle müzik piyasasına giriş yapan oyuncu Seray Sever ve oryantal Asena’nın, süzgeçten geçmemiş çıplak sesleri hafızalara kazındı. Şarkı söylerken detone olduğu için alaya alınan ve müzik yaşamları başlamadan biten iki ünlü, albüm çıkarttıklarına bin pişman.

ASENA

Asena, “Türkiye’de 10 çirkin sesli varsa birisi benim. Ben hatamı anladım bir daha albüm çıkartmaya tövbe ettim ama bazıları inadında ısrar ediyor” diyerek şarkıcılığa geçiş yapan meslektaşlarına taş.

 

Şarkı söylediği günleri unutmak istediğini belirten Seray Sever ise, “O albümü hobi olarak yaptım. Beni çok fazla ciddiye aldılar. Mesleki anlamda başarısızlığı kabul eden bir insan değilim.Başarısızlığa uğradığım bir proje de yok. Bazı şansızlıklarımız vardı. Benim şarkıcı olacağım falan yoktu. İyi ki o darbeyi aldım. Çok iyi olmuş. Şimdi sevdiğim insanların albümünü dinlemek daha güzel” dedi.