5053873217 [email protected]

Monte Carlo Sporting Summer Festivali kapsamında gerçekleşen kapanış konserine Tarkan’ın Avrupalı, Rus, Azeri ve Ortadoğulu konuklarının yanı sıra Türkiye’den de birçok isim katıldı. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan ve 20 şarkı seslendiren Megastar, konserine ‘Firuze’ şarkısıyla başladı.

Monaco’nun Monte Carlo şehrinde her yıl düzenlenen ve bu yıl 40’ıncı yılını kutlayan “Monte Carlo Sporting Summer Festival kapsamında ilk kez bir Türk sanatçı Yıldızlar Salonu’nda (Salles des Etoiles) konser verdi.

tarkan

Monte Carlo’daki konserine “Firuze” ile başlayan Tarkan, Şımarık, Unutmamalı, Öp, Acımayacak ve Sevdanın Son Vuruşu’nun yer aldığı toplam 20 şarkıyla geceye damgasını vurdu. Farklı ülkelerden yüzlerce davetlinin olduğu konserde Avrupalı, Rus, Azeri ve Ortadoğulu konukların yanı sıra Türk cemiyet ve iş dünyasından önemli simalar da konserde sanatçıyı yalnız bırakmadı. Geceye Neslihan-Yalçın Sabancı, Revna Demirören, Tuğana-Arzu Savgı, İdil Fırat, Gökhan-Siren Ertan Çarmıklı, Dilek Hanif, Olgun-Berrin Zorlu, Sema Basa, Berrin Okçu, Jülide ve Aynur-Meral Özderici Ateş gibi isimler katıldı. Türkiye’nin Fransız Büyükelçisi Hakkı Akil ve eşi de konseri izleyenler arasındaydı. 850 kişilik özel bir davetli grubunun ağırlandığı gecenin sonunda Tarkan yoğun istek üzerine “Şımarık şarkısı ile bis yaptı.